Minden kicsi és nagy kalandvágyó megtalálhatja a kihívást, az élményt.

Holdfény liget - az Alpokalja kalandparkja

Erdei drótkötél akadálypályák különböző nehézségi szintekkel – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, ÍrottKavics extrém torony műfogásos, jégcsákányos és gumifal mászással, erdei kisvasút, mezítlábas élményösvény, bátorságugrás, elektromos meghajtású rollerek (eMonsteRollerek), óriáshinta, táborok és egy mennyei kávé, kemencében sült pizza és langalló a Peron Caféban.

KÜLDETÉS



Mi, a Holdfény Liget munkatársai hiszünk abban, hogy a Természet, az Ember és a Kalandvágy együtt hatalmas élménnyé egyesülhet. Hisszük, hogy vendégeink reális igényeit a természet- és emberközeli szabadidős és sportszolgáltatásainkkal, valamint rendezvényhelyszínünk kínálatával kiváló minőségben kielégítjük.

Szolgáltatásainkat baráti társaságok és családok, valamint csoportok részére folyamatosan fejlesztjük és bővítjük. Öt fő területen kínálunk emberközpontú élményeket: kalandpark szolgáltatásai, táborok, tréningek, kirándulások, rendezvények.

Az ország egyik leghosszabb erdei drótkötélpályáján teheted próbára bátorságod zoom
Már 3 éves kortól ügyesen másznak a legkisebbek zoom
Az Mászótornyon 16 méter magasra juthatsz fel zoom


A kalandpark legnépszerűbb elemei:



Erdei drótkötél pálya



A kalandparkban található az ország egyik leghosszabb erdei drótkötél pályája több nehézségi szinttel.

Mászófal



A kalandpark mászófala a Magyarországon található legmagasabb, mely az ÍrottKavics extrém torony része.

Csapatépítés



Csapatépítés vagy szakkifejezéssel csoport fejlesztés során a kalandpark szakképzett trénerei várják a munkahelyi csapatokat.

eMonsteRollerek



Új lehetőségek a túrázásban, új utak a kikapcsolódás felé. Próbálják ki elektromos meghajtású, környezetbarát, csendesen suhanó hipszter járgányainkat – akár a Holdfény Ligetben, akár a környező településeken.

Élményprogramok



Élményprogram keretén belül baráti társaságok is szívesen látogatnak a kalandparkba és használják ki a park adrenalin fokozó programjait.

Tovább a Holdfény liget Kalandpark oldalára

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.