Aquatlon Országos Bajnokság

Dobogós a serdülő fiú csapatunk

2018. július 15-én, Veresegyházon a Kőszegi Triatlon és Úszó Klub az újonc 2 korosztálytól az ifjúsági korosztályig indított versenyzőt.

Aquatlon Országos Bajnokság
2018. július 15. - Veresegyház
Dobogós a serdülő fiú csapatunk

Egy héttel ezelőtt rendezték az Aquatlon Országos Bajnokságot, ahol a Kőszegi Triatlon és Úszó Klub az újonc 2 korosztálytól az ifjúsági korosztályig indított versenyzőt. A tó vizének hőmérséklete ideális volt a versenyzéshez, a futópálya változaton nyomvonalon helyenként mélyebb homokos talajon volt kijelölve nagyon szép környezetben. A serdülő fiú csapatunk Thaler Levente, Hóbor Zalán és Nyul Marcell összeállításban harmadik helyezést ért el.
Veresegyházra a verseny napján mentünk le bár volt, aki már Budapestről jött át, illetve Molnár Gábor szombaton még Balassagyarmaton indult triatlon ranglista versenyen ahol 13. helyezést szerzett.
Az Újonc2 korosztályban Molnár Hanna az első országos aquatlon versenyén 38. helyezést ért el (53 induló közül). A Gyermek korosztályban a lányoknál Komjáthy Kíra 48. helyen ért célba (58) nagyon jó úszást produkált nyílt vízben is. A futása is hétről hétre javul. A fiúknál Hóbor Lehel 12., Laki Barnabás 32., Pongrácz Alex 41. (60) lett.
A serdülő fiúknál Thaler Levente 14., Hóbor Zalán 20. és Nyúl Marcell 22. helyezést (39) ért el, csapatban pedig bronzérmesek lettek.
Az ifjúsági korosztályban Hóbor Eszter 8., míg a fiuknál Schwahofer Balázs 14., Molnár Gábor 16. és Nyul Patrik 29. helyen futott be a célba.
Csapatban a serdülő bronzérem mellé a gyermek fuú csapat egy 6., az ifi fiú csapat egy 4. helyezést szerzett.
eredmények: http://triatlon.hu/eredmenyek/aquatlon-ob-
Kőszeg, 2018. július 27.