Az Ostromnapok TV-s megjelenései

Az Ostromhétvégéről az MTVA kulturális adója, az M5 öt alkalommal jelentkezett be színes tudósításokkal. A TV2 és a SuperTV2 pedig két alkalommal vetítette a Kőszegről szóló utazási ajánlóműsorát, a Poggyászt.

Linkajánló
Ezen a hétvégén az egész ország követhette Kőszeget

Az Ostromhétvégéről az MTVA Kulturális adója, az M5 öt alkalommal jelentkezett be jó hangulatú, színes tudósításokkal. A TV2 és a SuperTV2 pedig két alkalommal is vetítette Kőszegről szóló utazási ajánlóműsorát, a Poggyászt.

Az M5 tudósítója láthatóan kiválóan érezte magát az Ostromnapokon, bejárta a belváros és a rendezvény szinte minden zegét-zugát, felfedezte a főszereplőket, a fellépőket, sőt a vásárosainkat is, és még a készülő városregény írójával is beszélgetett! Munkája egészen az ostrom legforróbb pillanatáig tartott, amikor is vérbeli „haditudósítóként”, múltbéli krónikásaink méltó mai örököseként vállalta kőszegi bejelentkezéseinek végső következményét is…

Az öt Ostromnapi tudósítás itt tekinthető meg egyben:
http://www.mediaklikk.hu/video/kultura-osszefoglalo-2017-08-05-i-adas-2/

Jól időzített a TV2 is! Az idén júliusban felvett Kőszegi és Szigetközi beharangozóját ezen a hétvégén kétszer is vetítette a kereskedelmi TV két csatornája. Így, akik most nem tudtak ellátogatni Kőszegre, a forró hétvégén, hűvös szobában tehettek képzeletbeli kirándulást az Alpokaljára. A Poggyász című műsor megvalósulását Kőszeg és a Natúrpark vállalkozói is segítették, hiszen a stáb vendéglátását a Gyöngyvirág Panzió, a Határmenti Vigadó és a Boszorkánykonyha támogatta! (Ezúton is köszönet érte.) A kőszegi séta 10:30-nál kezdődik:
https://supertv2.hu/musoraink/poggyasz/22344_poggyasz---2017.-08.-06..html