Baja Triatlon Sprint OB

2016. június 25-26.

A múlt hétvégén rendezték a Sprint Triatlon OB-t Baján. Igazi kánikula fogadta szombaton az Országos bajnokságon rajthoz álló versenyzőket.

Baja Triatlon Sprint OB - Utánpótlás Ranglista
2016. június 25-26.


A múlt hétvégén rendezték a Sprint Triatlon OB-t Baján.
Igazi kánikula fogadta szombaton az Országos bajnokságon rajthoz álló versenyzőket. A hőség érzetet az erős szél csökkentette ugyan, de nem kedvezett a kerékpáros pályán lévőknek, akik egyébként egy igen technikás pályán mérték össze tudásukat, hogy végül a gáton döntsék el futásban, hogy „ki a legény/leány”.
Tőlünk Pillisz Réka indult az utánpótlás korúak közül ezen a napon, aki jó úszás után végül a 23. helyen ért célba első évében ezen a távon.
Másnap a kisebbek is összemérték tudásukat, ekkor a hőmérő higanyszála már pár fokkal lejjebb kúszott és a szél is kicsit mérséklődött.
A gyermek korosztályban a lányoknál Palatkás Anna a 13., míg a fiúknál Nyul Marcell 11., Hóbor Zalán 27.lett.
A serdülőknél az egyre jobb eredményeket szerző Spanraft Liza 10., Hóbor Eszter 16., míg a szép és eredményes futással célba érő Gurisatti Jázmin 17. lett. A fiúknál Schwahofer Balázs 10., Nyul Patrik 29. helyen ért célba.
A verseny után a ranglista pillanatnyi állása alapján a hétvégi tiszaújvárosi Triatlon Hét Gála versenyére meghívottak listájára is várhattunk, ahol a serdülő és gyermek korosztályból hét versenyzőnk is indulási jogot szerzett.
A hétvégi versenyen Palatkás Anna más elfoglaltsága miatt nem tud részt venni, ellenben Spanraft Liza, Hóbor Eszter, Gurisatti Jázmin, Molnár Gábor, Schwahofer Balázs és Nyul Marcell képviseli a kőszegi színeket.


Eredmények, képek: http://triatlon.hu/upload/file/mogyi16bmn-ujonc-gyerek-serdulo.pdf
www.koszegitriatlon.hu