BE-JÓ a II. Crystal Kupán

A BE-JÓ Táncegyüttes 3 versenytáncos korcsoportjával először vett részt, 2017. április 29-én, Kaposváron a II. Crystal Kupa Országos Tavaszi Versenyen. A 130 produkció között ott volt a BE-JÓ is hat tánccal, a Bersek Iskolát és Kőszeg városát képviselve.

BE-JÓ a II. Crystal Kupán

A BE-JÓ Táncegyüttes 3 versenytáncos korcsoportjával először vett részt 2017. április 29-én, Kaposváron a II. Crystal Kupa Országos Tavaszi Versenyen. A 130 produkció között ott volt a BE-JÓ is hat tánccal, a Bersek iskolát és Kőszeg városát képviselve.
Hatalmas boldogságunkra és büszkeségünkre mind a 6 táncunkkal a dobogó legfelső fokára állhattak fel a lányok, ráadásként a profik még a legnagyobb különdíjat is megkapták!
Részletesebben:
- A legkisebbek (a 4-5.osztályosok) ARANY minősítést kaptak színpadi látványtánc kategóriában az „Isztambul”-ra, melyet Kumánovich Kata énekelt, és majorette kategóriában a kibővített létszámú „Pom-pomádé”-ra. Kumánovich Kata bájos személyisége és hangja ezúttal a Kaposvári Városi Televízió munkatársait késztette egy riportra.
- A 7-10.o-s korcsoport a „Saltarello” c. történelmi társastáncra és az „Emergency” c. majorette produkciójára érdemelte ki az ARANY minősítést.
- . A profi BE-JÓ táncosok sem panaszkodhattak. A „That man” c. színpadi látványtáncuk és a csodaszép ruházatú, lendületes „Monti csárdás”-uk is nagy tetszést aratott, olyannyira, hogy a Monti csárdást a zsűri az ARANY minősítés mellett még a legmagasabb szintű különdíjas kupával is jutalmazta.
A BE-JÓ Táncegyüttes nevében ezúton is köszönöm Támogatóink, a Kőszegi Önkormányzat, a Barátaink, de legfőképp a kísérő Szülők hatalmas segítséget!
Ezúton is sok szeretettel hívunk és várunk minden kedves családtagot, érdeklődőt „BE-JÓ a Föld körül” c. évadzáró műsorunkra, melyet 2017. június 3-án (szombaton) tartunk 16 órától a Jurisics-vár lovagtermében!

Horváth Márta
művészeti vezető