Box siker

Hámori Ádám nyerte a Széchenyi István Négy Nemzet Versenyt Budapesten, a döntőben legyőzve az u22-es Európa bajnokot! Gratulálunk!

Október 14-15-én Budapesten,a Halassy Olivér Sportcsarnok adott otthont a Széchenyi István Négy Nemzet Tornának, ahol Magyar Román,Horvát,Szlovák válogatottak vettek részt. A torna névadó támogatója a Gróf Széchenyi Család Alapítvány a Négy Nemzet Torna idei támogatásával tovább erősíti a 2015-ben indult együttműködést a sportág és a Széchenyi család között. Gróf Széchenyi István nevét szeretnénk megőrizni és tisztelegni emléke előtt, hiszen az ő nevéhez is fűződik, hogy a sportág az 1800-as évek elején hazánkba bekerült.

A magyar csapat tagja volt a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület versenyző Hamori Ádám(91 kg)is.

Ádám súllyába hárman indultak,és a sorsolásnak köszönhetően a döntőbe került,ahol a román-horvát mérkőzés győztesével lépett ringbe,aki az U 22-es Európa-Bajnok román versenyző lett.

Ádám jól kezdett,nekiugrott ellenfelének,kemény határozott ütéseivel uralta a mérkőzést,testen,fejen is megfogta ellenfelét,és hozta az első két menetet.A harmadik menet nagy csatát hozott,ahol a nagy adok kapokba a mérkőzés vége előtt Ádám kapott egy nagy ütést,ami után számolni kellett rá,de ez nem változtatott a végeredményen,így pontozásos győzelmet aratott.

- Ádám nagyon határozottan,keményen kezdett,szép dolgokat csinált a ringbe,jó mérkőzést vívott az U 22-es Európa-bajnokkal,csak az utolsó 15 másodperc ronditott bele egy picit.A koncentrációja kicsit a harmadik menetre szétesett,ezen kell javítanunk,és jó lesz ez. Az ilyen mérkőzések hasznosak,több ilyen mérkőzés is lesz a közeljövőben. Egy jó sorozaton vagyunk túl,zsinórban négy hétvégén át,öt versenyen vettünk részt,amiből egyet rendeztünk is,és mindegyikről sikeresen tértünk haza! Most egy kis szuszanás,és a jövő héten kezdődik a junior országos bajnokság,aztán a bosnyákok elleni csapattalakozó következik,nincs megállás.