Concordia Bál

160 éves a Concordia-Barátság Énekegyesület. Hagyományos bálját március 2-án tartja, melyre szeretettel invitálnak mindenkit, aki szereti a jó hangulatot, a táncot, és a kiváló ételeket.

Concordia Bál

160 éves a Concordia-Barátság Énekegyesület. Hagyományos bálját március 2-án tartja, melyre szeretettel invitálunk mindenkit, aki szereti a jó hangulatot, a táncot, és a kiváló ételeket. A farsang utolsó szombatján felhőtlen szórakozást ígér a Spectrum zenekar, valamint az Alpokalja Panzió és étterem svédasztalos kiszolgálása. A pezsgős koccintás csak a kezdet, a hideg ételeket követően a vadas zsemlegombóccal, a sertéssült párolt pezsgős vörös káposztával, a roston sült csirkecomb, majd a kelvirág Dubarry módra csak fokozza a jó hangulatot. Ráadásnak somlói galuska vagy a farsanghoz illó fánk teszi teljessé a kínálatot. A tánc során lemerült szervezetet az éjféli töltött káposzta segíti a regenerálódásban. Aki bírja, hajnalig János áldással búcsúzhat a báltól, hogy megfogadhassa jövőre ugyanitt veletek.

Belépőjegyek válthatók a kórustagoknál és a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínházban Tel: 94/360-113 a Tourinform irodában Tel: 94/563-120 és a 06-30/939 8680 telefonszámon. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.