Fitt Box hírek

2018.09.12-től 15-ig Gyöngyösön került megrendezésre az idei Junior Ökölvívó Országos Bajnokság. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesületet négy versenyző képviselte a megmérettetésen. Lukács Tifani(48kg büki szakosztály), Pesti Gabriella(60kg), Milos Mátyás (66kg) és Farkas Richárd (80kg büki szakosztály).

2018.09.12.-től 09.15.-ig Gyöngyösön került megrendezésre az idei Junior Ökölvívó Országos Bajnokság. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesületet négy versenyző képviselte a megmérettetésen. Lukács Tifani(48kg büki szakosztály), Pesti Gabriella(60kg), Milos Mátyás (66kg) és Farkas Richárd (80kg büki szakosztály).

Versenyzőink mindannyian kitartó és kemény felkészülést követően léptek ringbe, hogy megmutassák tudásukat.

Három dobogós helyell sikerült végül zárni a négy napig tartó bajnokságot.

Lukács Tifani aranyérmesként súlycsoportjában elnyerte az első helyet.
Pesti Gabriella ezüstéremmel térhetett haza, illetve a döntőben vívott mérkőzéséért megkapta a legjobb női mérkőzésnek járó különdíjjat is.
Farkas Richárd szintént ezüstérem tulajdonosaként állhatott a dobogó második fokára.
Milos Mátyásnak ez volt a második mérkőzése ökölvívó pályafutása a során. Sajnos a szerencsétlen sorsolás következményeként Magyi első ellefele a későbbi magyar bajnok volt, aki tapasztaltabb versenyző, mint ő, így sajnos nem sikerült felülkerekednie rajta. A későbbi edzőmérkőzések viszont tökéletes lehetőségnek bizonyultak arra, hogy versenyzőnk rutint szerezzen súlycsoportjában.
Büszkék vagyunk versenyzőinkre és az általuk nyújtott teljesítményre!!










Hámori Ádám Egyetemi és Főiskolai Ökölvívó Világbajnokságon szerzett világbajnoki címe után újabb ökölvívónkra vár nemzetközi megmérettetés! Hámori Luca versenybe száll az Ifjúsági Olimpián!

Szinte még haza sem ért az Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokságról versenyzőnk, Hámori Luca máris készülhet a következő nemzetközi versenyére, amely nem más lesz, mint a 2018-as Ifjúsági Olimpia. Lucát meglepetésként érte a hír, hogy sikerült kvalifikálnia az október 6.-án kezdődő, Buenos Airesben megrendezésre kerülő versenyre, ahova Balzsay Károly kíséri el őt. Számunkra is óriási öröm, hogy egyesületünk egyik tagja képviseli hazánkat egy ilyen jelentősségteljes versenyen. Luca rendületlenül készül az előtte álló feladatra és természetesen komoly célokkal indul útnak október elején Argentínába!!



http://www.xlsport.hu/hamori-luca-az-ifi-olimpian/