KARÁCSONYVÁRÓ 4. HÉT

A 3. adventi hétvége sűrű programmal, és a vasárnap minden eddiginél nagyobb látogatottsággal zárult. A várost hűséggel szolgáló Németh Iván fotói híven tükrözik a szombati és a vasárnapi forgatagot is.

KARÁCSONYVÁRÓ 4. HÉT
A 3. adventi hétvége sűrű programmal, és a vasárnap minden eddiginél nagyobb látogatottsággal zárult. A várost hűséggel szolgáló Németh Iván fotói híven tükrözik a szombati és a vasárnapi forgatagot is. Gazdára lelt a legszebben feldíszített kőszegi portál díja is: a „Csokiszeg” kézműves díszítésű kirakatát jó szívvel ajánljuk mindenki figyelmébe.
A Kőszegi Advent, a három Jurisics téri hétvége után, lassan visszahúzódik a csendesebb, meleg és védett termekbe. Hiszen, az idén gyorsan itt lesz a Karácsony… A héten még mindenki tanul, dolgozik, és aztán máris az otthoni Karácsony előkészítésében merül el egyként – gyermek és felnőtt.
Azért még, egészen december 23-a estéig, mindennap látogatható lesz a 25. Advent a Natúrparkban kiállítás és karácsonyi vásár a Virágudvarban. Képzőművészeinknek két kiállítása is csendes szemlélődésre hívogat: a Csók István Művészeti Egyesületé az Írottkő Szállóban, Csabai Tibor „Bolyongásai” pedig a Jurisics Várban.
December 19-én, 17.00 órakor a Jurisics Gimnázium dísztermében Karácsonyi koncerttel ünnepel az iskola közössége. Ide vendégeket is szívesen látnak. Pénteken este, 22-én a Cirákulum szól a Várban, míg 23-án a Concordia Énekegyüttes karácsonyi koncertje csendül fel a Jézus szíve templomban.
Különleges az idei év, hiszen az év-koszorún szinte egymásba ér a 4. Ünnepi Gyertyagyújtás és a Szentestét váró pásztorjáték és filmvetítés.
A Karácsonyi várakozás negyedik hetében is, bátran ajánljuk a Kőszegi Advent rendezvényeit, ahol
… napról napra várjuk…

A RÉSZLETES PROGRAM ISMERTETÉSE ELŐTT:
Engedjék meg, hogy ideidézzük mindazokat, akik segítsége és támogatása nélkül nem tudtuk volna megszervezni az idei Jurisics-téri Kőszegi Advent rendezvényeit:
Kőszeg város testülete és polgármesteri hivatala, a Szombathelyi Erdészet, a Városgondnokság minden munkatársa, a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház, Kőszeg Járás Kormányhivatala, Martis Béla, Kőszegi Rendőrkapitányság, Jurisich Gimnázium, Evangélikus Szakgimnázium, Bersek Iskola, Dr. Nagy László EGYMI, Árpádházi Szt. Margit Általános Iskola, Kőszegszerdahely önkormányzata és munkatársai, Eperjesi Judit, Katona Szilveszterné, a Wächter házaspár, Vértes Ildikó, Vértes Ernő, a lelkes és önkéntes fellépők, a natúrpark önkéntesei, a natúrparki kézművesek, továbbá számos támogató és segítő kőszegi vállalkozás és magánszemély.
KÖSZÖNETTEL, a szervező Írottkő Natúrparkért Egyesület csapata

A 4. ADVENTI HÉT RÉSZLETES PROGRAMJA
December 23-ig naponta 10.00-18.00 óráig a Virágudvarban
25. ADVENT A NATÚRPARKBAN… Ahogy mi szeretjük…
DECEMBER 22. PÉNTEK
19.00 CIRÁKULUM KONCERT - Jurisics vár, lovagterem
DECEMBER 23. SZOMBAT
19.00 CONCORDIA ÉNEKEGYÜTTES KONCERTJE – Jézus Szíve templom
DECEMBER 24. VASÁRNAP
14.00 JÉZUSKA VÁRÓ FILMVETÍTÉS - Jurisics vár, lovagterem
15.30 ADVENTI ÜNNEPI GYERTYAGYÚJTÁS – a Jurisics téren
16.30 PÁSZTORJÁTÉK - Jurisics vár, lovagterem

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!


Szombat este:

https://photos.google.com/share/AF1QipPZTztA48nxNFf_r947q6e4q0DZFIuDsPzSUdseGcNzIZLCrI2RI1IvQVRQ5ktAog?key=ZHpRS3FscmxOam1CYkNvMl9lbE5RR2JWeDRWcHhB





Vasárnap:

https://photos.google.com/share/AF1QipO2MemP3XfJx67YiNnIx92UjhQZDR17v7m3IIKekMDwnN87PUcHbxjXro4-TuZ9zw?key=aTQyYUo0WUhhX2dnRVd5VEtPUjQ4MkZnMmJKV1Rn