Keressük a legszebb karácsonyi hangulatú üzletet, vendégfogadót és középületet Kőszegen, és az Írottkő Natúrparkban!

Egy épület belseje lehet magántulajdon, a homlokzata mindig a közösséget is szolgálja. A kőszegi Jurisics-téri advent szervezői kérik az üzletek, vendégfogadók, középületek és a magán-, ill. társasházak gazdáit, hogy ingatlanjukat vagy akárcsak annak egy részletét az egész közösség javára díszítsék fel. Kattintson a részletekért!

Amiként Magyarország leghíresebb építésze kimondta, bár egy épület belseje lehet magántulajdon, a homlokzata mindig a közösséget is szolgálja.

Ez Kőszegen, és az Írottkő Natúrparkban fokozottan így van! Tisztelettel kérjük az üzletek, vendégfogadók, középületek és a magán-, ill. társasházak gazdáit, hogy ingatlanjukat vagy akárcsak annak egy részletét az egész közösség javára díszítsék fel. Tavaly méltán a Csokiszeg főtéri üzlete bizonyult a leghangulatosabbnak.

Jelölést bárki tehet! A lehetőség szerint fényképpel ellátott javaslataikat 2018. december 10-ig várjuk a koszeg@tourinform.hu címen, a Főtéri Tourinformban, vagy a 94/563-120 telefonszámon.

A köszönő oklevél átadása 2018. december 16-án az Ünnepi gyertyagyújtás előtt fog megtörténni, a Forraltboros kőszegi advent keretében.



A Jurisics-téri kőszegi advent szervezői