MEGÚJULT HONLAP

Honlapunk nyereményakcióját ajándékokkal, egészen nyár végéig meghosszabbítjuk! Lassan egy hónapja újult meg a koszeg.hu honlap… A beérkező javaslatok alapján számos ponton javítottunk a honlap használhatóságán. Nagyon köszönjük a támogató és segítő javaslatokat!

MEGÚJULT HONLAPUNKAT OLVASÓINK IS SEGÍTIK
Honlapunk nyereményakcióját ezért, új ajándékokkal, egészen nyár végéig meghosszabbítjuk!

Lassan egy hónapja újult meg a koszeg.hu honlap… A beérkező javaslatok alapján számos ponton javítottunk a honlap használhatóságán. Nagyon köszönjük a támogató és segítő javaslatokat! Az aktuális programok jobb elérhetősége, egyes hiányzó részek kiegészítése, számos apró technikai javítás mellett, a Jurisics téri web-kamera visszaállítása is mind az olvasók levelei alapján történt. A fejlesztők most is dolgoznak pl. a többek által is kért, honlapon belüli kereső program beépítésén.
Jó visszhangok érnek el hozzánk. Sokan szeretik például, hogy a turisztikai nyitóoldalon több nagyrendezvény egymást váltó látványos képe fogadja az olvasót. Kőszeg-hegyaljáról írták: „Az új honlap mind a turistáknak, mind a helyieknek világos, könnyen érthető, használható elrendezéssel az információk kincsesbányája. Remélem, ezt a szép kinézetű weboldalt rendszeresen fogják frissíteni is.” Egy Kőszegre készülő családtól pedig ez érkezett: „Augusztusban tervezünk a városukba látogatni és először a honlapjukat kerestem meg. Nem is nézelődtem máshol. Minden információt megtaláltam és meg is terveztem mi fog beleférni 3 napba (örömmel látom, hogy van lehetőség bőven). A képek alapján máris beleszerettem városukba. Alig várom, hogy végre ott legyek.”
Aki 2018. július 20. 19.00 óráig megküldi tapasztalatát az új koszeg.hu honlapról a honlap@koszeg.hu címre, még részt vehet a július 20-i esti Főtéri zenés esték keretében történő sorsoláson. A kőszegi honlapot segítők között kisorsolunk: 1 palackot Kőszeg város borából (Jagodics blauburger), 2 karabinert a Holdfényliget Kalandparkba, 3 jegyet a Hajmeresztő várszínházi bemutatója július 22-i (!) előadására, 4 slusszkulcsot a Kőszegi Go-kart pályára, valamint 5 belépőt a Kőszegi Ostromnapok csúcsprogramjára, az augusztus 4-e, szombat esti Várostromra!

Jó hír, hogy az sem késik le, aki ezután akar majd elmélyülni a honlapban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a nyereményakció újabb szakasza nyílik meg! Mindazok, akik augusztus 30-ig nyújtanak be javaslatot, vagy küldik be fotójukat nyári kőszegi élményeikről a honlap@koszeg.hu címre, újabb sorsoláson vehetnek részt az augusztus 31-i Hangzó város fesztiválon! A júliusi sorsolásról és az augusztus végi nyereményekről, természetesen honlapunkról értesülhetnek majd!