Nyári Zeneakadémia Kőszegen júliusban

Mizsei Zoltán főszervező tájékoztatott bennünket arról a kiváló kőszegi Nyári Zeneakadémiáról, amely az elmúlt évek nyári régi zenei és egyházzenei kurzusainak továbbfejlesztésével valósulhat meg 2018. július 8-12. között.

Nyári Zeneakadémia Kőszegen júliusbanMizsei Zoltán főszervező tájékoztatott bennünket arról a kiváló kőszegi Nyári Zeneakadémiáról, amely az elmúlt évek nyári régizenei és egyházzenei kurzusainak továbbfejlesztésével valósulhat meg 2018. július 8-12. között. A kurzusokat és mesterkurzusokat nemzetközi hírű zenészek és tanárok tartják furulya, egyházzene, ének, viola da gamba és improvizációs témakörökben – a résztvevőknek „keresztbehallgatás” lehetséges. A Hangzó város nyári zeneakadémiára való jelentkezés még nyitott, díja a hasonló szintű kurzusokhoz képest kifejezetten kedvező!A Kőszegi Nyári Zeneakadémián való részvétel feltételeit és a részletes szakmai programot itt ismerhetik meg:

http://musicaaeterna.hu/hirek/hangzo-varos-koszegi-nyari-zeneakademia-2018Ráadásul, a Zeneakadémia tanárai és diákjai a következő nyitott koncerteket és zenei eseményeket is kínálják:2018. július 8. 19:00 v. 19.30 Zwinger (a kezdési időpont pontosítás alatt),
Hangzó Város Nyári Zeneakadémia Nyitókoncertje: A tanárok bemutatkozása.

2018. július 13. 19:00 Szent Jakab templom és Jurisics tér.
Hangzó Város Nyári Zeneakadémia Kurzuszáró Hangverseny

2018. július 9-12. délután és este, Jurisics tér, kőszegi templomok, kapuszínek, sikátorok:
A Hangzó Város Nyári Zeneakadémia diákjai és tanárai „hangolják a teret” – szabad zenészi és zenehallgatói jelenlét a városban.
(A július 12-i program természetesen tekintettel van Kőszeg Város Fúvószenekara premier-napi koncertjére.)


A nyitott koncertek és zenei események látogatása ingyenes.