Sport XXI. Aquatlon Országos Bajnokság

ORSZÁGOS BAJNOK CSAPAT

Igazi nyári melegben rendezték a versenyt Debrecenben, melyen igen népes és színvonalas mezőny gyűlt össze. A legjobb eredményeinket a legidősebb (serdülő) kategóriában érték el versenyzőink, hiszen Schwahofer Balázs Országos egyéni 2. helyet, míg csapatban (Schwahofer Balázs, Molnár Gábor, Nyul Patrik) Országos Bajnoki címet szerzett! A gyermek fiú csapatunk is felállhatott a dobogóra, mivel Nyul marcell, Hóbor Zalán és Thaler Levente 3. helyezést szereztek.

Letöltések
Igazi nyári melegben rendezték a Sport XXI. Aquatlon Országos Bajnokságot Debrecenben, melyen igen népes és színvonalas mezőny gyűlt össze.
A versenyzők először az úszástávjukat teljesítették, majd az úszásidők alapján csoportokra bontva teljesítették a futás "adagjukat". A futásra már igazi meleg várt a versenyzőkre.
A legjobb eredményeinket a legidősebb (serdülő) kategóriában érték el versenyzőink, hiszen Schwahofer Balázs Országos egyéni 2. helyet, míg csapatban (Schwahofer Balázs, Molnár Gábor, Nyul Patrik) Országos Bajnoki címet szerzett!
A gyermek fiú csapatunk is felállhatott a dobogóra, mivel Nyul marcell, Hóbor Zalán és Thaler Levente 3. helyezést szereztek.
a különböző korosztályokban legjobbjaink:
Újonc 2. fiú:
19. Neudl Gábor; csapat 8. (Neudl Gábor, Hóbor Lehel, Kiss Gábor)

Gyermek lány:
11. Palatkás Anna

Gyermek fiú:
11. Nyul Marcell

Serdülő lány:
15. Spanraft Liza; csapat 5. (Spanraft Liza; Hóbor Eszter; Gurisatti Jázmin)

Későn este, de élményekkel és szép eredményekkel gazdagodva értünk haza.