Szalacska Kupa

Március 18-19-én Nagyberkiben rendezték meg a 9. Szalacska kupát,ahol erős nemzetközi mezőny gyűlt össze. 4 ország 112 versenyzője vett részt,a Fitt-Box Ökölvívó egyesület 3 fővel: Buza Rafael és Buza Rómeó (s44,5kg), Radics Béla(j+80)képviselte magát.

Március 18-19-én Nagyberkiben rendezték meg a 9. Szalacska kupát,ahol erős nemzetközi mezőny gyűlt össze, 4 ország 112 versenyzője vett részt,a Fitt-Box Ökölvívó egyesület 3 fővel Buza Rafael és Buza Rómeó (s44,5kg),Radics Béla(j+80)képviselte magát.
- Ezen a versenyen a rutinszerzés volt a cél.A srácok jól szerepeltek, Buza Rómeó bár szoros meccsen kikapott, de sokkal jobban bokszolt, mint szokott, így a 3.helyen végzett. Radics Béla egy súllyal feljebb indult,ahol az első ellenfele ellen nagyon jó bokszot mutatott be. A döntőben sajnos nem tudta megoldani a 20 kg, és a magassági különbséget, így a 2.helyen végzett. Buza Rafael két nagyon jó meccset bokszolt,a döntőben szinte alig kapott tiszta ütést, és ezzel megszerezte élete első tornagyőzelmét. A verseny nagyon jól szolgálta a felkészülésüket a Diák Olimpiára.