TUDOMÁNY A KOCSMÁBAN !

Formabontó előadásra kerül sor a Kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete szervezésében 2016. június 3-án (pénteken) 18.00 órától a PONCICHTER BOROZÓBAN ( Várkör 54.) dr. Gaál Zoltán professzor által, aki a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetén belül a Kraft-központ vezetője, a Pannon Egyetem Menedzsment Intézetében professzor emeritus, a Pannon Egyetem volt rektora.

TUDOMÁNY A KOCSMÁBAN !

Formabontó előadásra kerül sor a Kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete szervezésében 2016. június 3-án (pénteken) 18.00 órától a PONCICHTER BOROZÓBAN ( Várkör 54.) dr. Gaál Zoltán professzor által, aki
a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetén belül a Kraft-központ vezetője, a Pannon Egyetem Menedzsment Intézetében professzor emeritus, a Pannon Egyetem volt rektora.

Az előadás bemutatja, mi is az a KRAFT

A KRAFT egy újszerű gondolkodásmód, egy győztes-győztes elvre koncentráló stratégia.

Építsünk fel egy új Kőszeg jövőképet és küldetést, álmodjuk meg együtt, hogy milyen Kőszeget képzelünk el!
’Kreatív város – fenntartható vidék’, vagy röviden KRAFT program, egy integrált fejlesztési koncepció, amelynek lényege, hogy a vidékfejlesztés több mint a város és környéke tereinek, épületeinek modernizálása, felújítása.
Nem egyszerűen kívülről jövő kezdeményezések az irányadók, hanem a helyi hagyományok, adottságok, a kulturális jegyek, valamint a helyi közösség különböző elemeinek együttgondolkozása, együttműködése.

“Aki az unokáira gondol, az diófát ültet, aki “csak” a gyerekeire gondol, az beéri a szilvafával. Ez egy olyan gondolkodási mód, ami a jövő orientált kultúra irányába mozdít.” (Dr. Gaál Zoltán)