Új parkolási rend a Hunyadi utcában!

Az évek során megemelkedett a Jurisich Miklós Gimnáziumba személygépkocsival járó diákok és tanárok száma, miközben a lakosság gépkocsi használata is egyre nő. Sokan a Hunyadi út páratlan oldalán álló társasházak és garázsok megközelítésére szolgáló utak mellé parkolták le autóikat, akaratlanul is bosszúságot okozva a lakóknak.

Új parkolási rend a Hunyadi utcában!Az évek során megemelkedett a Jurisich Miklós Gimnáziumba személygépkocsival járó diákok és tanárok száma, miközben a lakosság gépkocsi használata is egyre nő. Sokan a Hunyadi út páratlan oldalán álló társasházak és garázsok megközelítésére szolgáló utak mellé parkolták le autóikat, akaratlanul is bosszúságot okozva a lakóknak.

Az elmúlt évben a város új parkolót alakított ki a kollégium épülete alatt, melyet kizárólag az intézmény dolgozói és diákjai használhatnak. Decemberben felújították a Szent Imre herceg utca burkolatát, a mai napon pedig kihelyezték azokat a behajtani tilos táblákat, melyek a lakók és garázstulajdonosok kivételével megtiltják a behajtást a Hunyadi út társasházainak telkeire. A lakókat és garázstulajdonosok kérjük, hogy éljenek ezen lehetőségükkel és lehetőség szerint ne a gimnázium előtt parkoljanak!

Parkolási célra a gimnázium előtti parkolók mellett a temető mögötti, Temető utca felől megközelíthető parkolók is igénybe vehetők. Kérjük az újonnan kialakult parkolási rend betartását!