Vas Megye és Kőszeg Város Bálja

2017. január 7-én a kőszegi Jurisics várban. Az esemény díszvendége lesz Papp Károly országos rendőrfőkapitány. Az esten fellép a Hajnalcsillag Néptáncegyüttes, a Dance Jam, a Be-Jó Történelmi Táncegyüttes és Horváth Meggie énekesnő. Zene: Cabo Wabo Party Band.

2017. január 7-én a Vas Megyei Önkormányzat és Kőszeg Város Önkormányzata szervezésében a báli szezon nyitányaként kerül megrendezésre VAS MEGYE ÉS KŐSZEG VÁROS BÁLJA, amelynek helyszíne a kőszegi Jurisics vár. Az esemény díszvendége lesz Papp Károly országos rendőrfőkapitány. Az esten fellép a Hajnalcsillag Néptáncegyüttes, a Dance Jam, a Be-Jó Történelmi Táncegyüttes és Horváth Meggie énekesnő. Zene: Cabo Wabo Party Band. A vendégek fogadásáról az udvaron a Kőszegi Darabontok gondoskodnak. Kőszegi Borok kóstolója is lesz a Kőszegi Borkirálynővel. Éjfélkor az „Év Vasi Embere 2016” díjat adja át Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Balázsy Péter, a Vas Megyéért Egyesület elnöke. A báli adománygyűjtés és a tombola bevétel kedvezményezettje a Kőszegi Beteg Gyermekekért-Myrtill Alapítvány. Bálozzon együtt a megye társadalmi, tudományos, gazdasági és politikai életét reprezentáló jeles személyiségekkel! Belépődíj vacsorával: 9.000.-Ft. Vendéglátás: Alpokalja Étterem.
Kérjük, hogy asztalfoglalási igényét 2016. december 30-ig a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal elnöki titkárságán (tel: 06-94/515-702, mobil: 36-30/916-6609) szíveskedjék jelezni.