Biego’s Pizza & Karsz Kebab
Kőszeg szívében vár mindenkit a Kársz Kebab, ahol Karina és Biego süti az ínycsiklandó pizzákat, kebabokat, örmény ételkülönlegességeket!
Az első pillanatban tudtam, hogy Kőszeg a legjobb hely :) Azóta sütöm itt a pizzát és készítem a kebabot a helyiek és turisták nagy megelégedésére.
Biegotulajdonos, Biego’s Pizza
Biegót mindenki ismeri Kőszegen. Annyira hozzátartozik már a kisváros képéhez, mint a Jurisics-vár, a Jézus szíve templom, a középkori, romantikus hangulatú épületek és a 11 órai „déli” harangszó. Közvetlenségének és kifogyhatatlan energiájának köszönheti, hogy az elmúlt tizenhárom évben a város meghatározó figurája lett.

Biego’s Pizza & Karsz Kebab
Cím: Fő tér 3.
Telefon: 94 367 602
Nyitvatartás:


A pizza és a kebab mellett olyan örmény ételkülönlegességek várják a vendégeket, mint a feta sajttal, bazsalikommal, lilahagymával, valamint citromos balzsamecettel készülő Kársz saláta, vagy az örmény módra készülő kalácsszerű édesség, a pahlava

Képek a Biego’s Pizza & Karsz Kebabról





  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.