Határmenti Vigadó - Bozsok
Az igazán patinás, magyaros csárda a szőlőhegyek között, közvetlenül az erdő szomszédságában, csodálatos panoramás terasszal, páratlan élményt nyújt az ide látogatók számára.
Kőszegtől nem messze, az osztrák határtól mindössze 300 méterre, a szőlőhegyen található a csárda, mely a kiemelten kedvelt vendéglők közé tartozik mind a magyarok, mind az osztrákok részéről. Kedveltségét nagyon finom magyaros konyhája mellett elhelyezkedésének és hagyományos csárda hangulatot nyújtó berendezésének köszönheti.

Határmenti Vigadó - Bozsok
Cím: Szőlőhegy
Telefon: +36 30 6376 518
Nyitvatartás:


Az épület kisterme egy régi „présház”, ami korhű, népies bútorokkal és tárgyakkal van berendezve. Az épület nagyobbik teremének középpontjában az ún. búbos kemence áll, ami a téli hónapokban kellemes meleget nyújt.

A konyha különös figyelmet fordít a tradícionális magyaros ételekre, melyek mellé zamatos borokat is kínál.

A vendéglő szándéka feleleveníteni és megőrizni a régi magyar konyha ízeit és hangulatát. Mindezek mellett még élvezhetőbbé és felejthetetlenebbé teszi az itt töltött időt a betérő vendégeket fogadó élőzene is.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.