Genius Akrobatikus R’n’R Club

1999 óta ad otthont a Kőszegi Genius Akrobatikus Rock & Roll Klub-nak a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház. Vezetőjük a Molnár Nóra több korcsoportban tanítja, segíti a gyermekeket, fiatalokat. A fáradságos "munka" szép sikerekhez, eredményekhez vezette, vezeti a csoportot. A klub már háromszor szervezte meg a színvonalas Kőszeg Kupa, Nyugat-Dunántúli Akrobatikus Rock & Roll Táncversenyt és 2004-ben .

A Genius Akrobatikus Rock'n'Roll Klub 2000. óta egyesületi formában népszerűsíti a rock'n'roll táncsportot. Az egyesület fennállása alatt számtalan rendezvényen, versenyen öregbítette Kőszeg város hírnevét. Az egyesület taglétszáma ma már meghaladja a 30 főt. A megrendezett országos és regionális versenyeken már ismerősen cseng a sportegyesület neve, táncosai méltán vívták ki a szakma elismerését.

Az egyesület legfontosabb célja a fiatalok számára a tánckultúra hagyományainak örökítése, mozgáskultúra, viselkedés kultúra tanítása, a társadalmi normák keretei között az önmegvalósítás lehetőségének biztosítása. Számukra az akrobatikus rock and roll sport és tánc egyben. Tánc, mert vidám mozgás, mert örömet okoz, és sport, mert versenyekre csak komoly edzésekkel lehet és kell felkészülni. Fellépéseik, rendezvényeik Kőszeg város kulturális-, és sportéletét is színesítik, gazdagítják.

Művészeti vezető:
Molnár Nóra
Akrobatikus Rock and Roll sportedző

Kapcsolatfelvétel:
Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
9730 Kőszeg, Rajnis u. 9.
Tel.: 06 94/360-113
Fax: 06 94/563-244
Mobil: 06 30/411-3790

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.