Kőszeg Közbiztonságáért Közalapítvány

Nyugat-Magyarország ékszerdoboza? - Kőszeg

Kőszeg és az ő kincsei.
Kincsek, melyek városunkba vonzzák azokat, akik egy élhető világot keresnek. Turisták, vendégek és letelepedni vágyók tudják, hogy miért különleges ez a város.

Természeti kincseink, történelmi múltunk, műemlékeink, zenei hagyományunk, sportéletünk, színvonalas rendezvényeink mind-mind értéket képviselnek, de ami igazán megkülönbözteti városunkat a többi településtől, az az itt élők életszemlélete, a kőszegiek barátságossá, nyíltsága és bizalma.

Amik igazán különlegessé tesznek, azok a nyáresti séták, a bátorító mosolyok, a találkozások és az összetartás. A becsületperselyek, melyek azt hirdetik az ideérkezőknek, hogy Kőszegen tisztességes emberek élnek, akik bizalommal fordulnak egymás és az idegenek felé. Kőszeg különleges atmoszférája, melyhez az erdők suhogása, a gyerekek és a galambok kacagása, a levegő frissessége, az őszi napfény simogatása, a történelem poros szépsége éppúgy hozzátartozik, mint a nyugalom, a családiasság és a biztonság felszabadító ereje.

Ezek az értékek bár számunkra megszokottak, magától értetődőek, mégsem állandóak. Mindannyiunknak tennünk kell Kőszeg Közbiztonságáért. Ne hagyjuk kifosztani ékszerdobozunkat, ne engedjük veszni kincseinket.

A Kőszeg Közbiztonságáért Közalapítvány azért alapult, hogy Ön is nyugodtan és biztonságban nevelhesse gyermekeit, nyugodtan dolgozhasson, pihenhessen, szórakozhasson, nyugodtan élhessen Kőszegen. Vigyázunk értékeire, mert tudjuk, legnagyobb értékünk a biztonság.

Kőszeg Közbiztonságáért Közalapítvány, hogy bizalommal mosolyoghassunk egymásra.

Az alapítvány székhelye
Kőszeg, Jurisics tér 8.

A Kuratórium
elnöke: Csiba Béla
tagjai: Stubán Tamás
Bödey Gábor
Nagy Miklós
Seper András
Soproni Zoltán
Prácser Lajos


Célja
Kőszegi Rendőrkapitányság működési területén a közbiztonság fenntartásának elősegítése

Tevékenységi köre
- Bűnüldöző tevékenység segítése, eredményesebbé tétele
- Technikai fejlesztés támogatása
- Elősegíteni a lakosság és a bűnüldöző szervek együttműködését
- A közbiztonság fenntartása érdekében a lakosság önszerveződő csoportjai részére szakmai előadások szervezése

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.