Kőszegi Makett Klub

Egyesületünk 2008-ban alakult.

Klubunk összefogja a történelem és a technika iránt érdeklödőket. Jelenleg 18 lelkes tagja van a csapatnak, kisiskolástól a nyugdíjasig.

Hagyományt szeretnénk teremteni Kőszegen a makettek iránt érdeklődők körében azzal, hogy minden évben megrendezésre kerülne klubunk éves versenye. Szabadidőnkben a környező országokat és Magyarországot járjuk a különböző klubok által rendezett versenyeket látogatva, ezekről általában sikerekkel hazatérve. Klubtagjaink szép eredményeket értek el már itthon és külföldön is.

Egyesületünk célja: A szabadidő hasunos eltöltésének biztosítása,a makettezés iránti igény felkeltése, valamint a a kreativitás és kezdeményező képesség fejlesztése. Közösségi élet kibontakoztatása a klubtagok között.

Egyesületünk fontosank érzi azt, hogy a makettező társadalomnak a megfelelő utánpótlást biztosítsa, ehhez pedig a fiatal makettezőkre van szükségünk.

Egyesületünk elnökségi tagjai: Kampits Balázs, Kiss Gábor, Jeney Attila
Cím: 9730, Kőszeg Deák Ferenc utca 3/D
www.koszegimakett.extra.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.