69/2012. (IV. 26.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja a Wienerberger Zrt-vel csere előszerződés megkötését, amelyben az önkormányzati tulajdonú 0118/2 hrsz-ú 4 ha 9958 m2 anyagbánya, valamint telekalakítás során a Wienerberger tulajdonában lévő 0118/6 hrsz-ú anyagbányából kialakult 0118/10 hrsz 4 ha 9958 m2 nagyságú anyagbánya képezné a cserealapot. A csere előszerződésen szabályozni kell egyrészről a hulladékkezelő további üzemeltetéséhez szükséges feltételek biztosításának aktuális kérdéseit a végleges csereszerződést követő időszakra vonatkozóan, másrészről a bánya működtetésének a csereterületet érintő esetleges kérdéseit is. A végleges csereszerződést ismételten képviselő-testület elé kell terjeszteni.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elrendeli a telekalakítás lefolytatását, amelynek valamennyi költsége a Wienerberger Zrt-t terheli.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete hozzájárul ahhoz, hogy a Wienerberger Zrt. a cserealapot képező területen (telekalakítást követően kialakult 0118/10 hrsz ingatlanon) 5-8 éves időtartamra a bányászati tevékenységét tovább folytassa.
4. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a jogtanácsos által készített csere előszerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős:
Rimányi Krisztina városfejlesztési és üzemeltetési osztályvezető,
Dr. Bakács Nóra jogtanácsos.
Határidő: folyamatos.