48/2018. (III. 14.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elrendeli Kőszeg Város Településrendezési Eszközeinek felülvizsgálatát és szükség szerinti módosítását.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 28/A. §-a alapján kérelmet nyújtson be a földmérési és térinformatikai államigazgatási szervhez az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 13/A. §-a, az ingatlan-nyilvántartásról szóló 1997. évi CXLI. törvény 72. § (6) bekezdése, valamint a földmérési és térképészeti tevékenységről szóló 2012. évi XLVI. törvény 6. § (20) bekezdése alapján, a Korm. rendelet 13. melléklete szerinti adatbázisok és adatok Önkormányzat részére történő átadására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete egyúttal nyilatkozik, hogy az átvett adatbázisokat és adatokat kizárólag Kőszeg Város Településrendezési Eszközeinek felülvizsgálatával és szükség szerinti módosításával összefüggő feladatok elvégzésére használja fel.

Felelős: Huber László polgármester.
Határidő: azonnal.