96/2018. (V. 31.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszegi Ostromnapok Egyesülettel (9730 Kőszeg, Rajnis u. 9., adószám: 18031120-1-18, képviseli: Móricz Imre elnök) kötendő Együttműködési megállapodást a 2018. évi Félhold és Telihold Kőszegi Ostromnapok szervezésével kapcsolatos feladatok ellátásáról az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a megállapodás aláírására.

Felelős: Huber László polgármester.
Határidő: azonnal.


1. melléklet


EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS
A 2018. ÉVI FÉLHOLD ÉS TELIHOLD – KŐSZEGI OSTROMNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS FELADATOK ELLÁTÁSÁRÓL

A megállapodás Kőszeg Város Önkormányzata (9730 Kőszeg, Jurisics tér 8., képviseli: Huber László polgármester) továbbiakban, mint Önkormányzat, és a Kőszegi Ostromnapok Egyesület (9730 Kőszeg, Rajnis u. 9., adószám: 18031120-1-18, képviseli: Móricz Imre elnök) továbbiakban, mint Egyesület között jött létre alulírott napon és az alábbiakban foglaltak alapján.
A megállapodás célja, hogy rögzítse a 2018. augusztus 3-5. napján megrendezésre kerülő Félhold és Telihold – Kőszegi Ostromnapok rendezvénysorozat megszervezésével kapcsolatban mind az Önkormányzat, mind pedig az Egyesület részéről ellátandó feladatokat.
1. Az Önkormányzat Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 2/2018. (II.16.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2018. évi költségvetéséről 2. információs tábla egyéb szórakoztató tevékenység, rendezvények dologi kiadásaira elkülönített keretösszegből legfeljebb 2.600.0000.- Ft, azaz kétmillió-hatszázezer forint értékig vállalja a rendezvénysorozat szervezésével kapcsolatban felmerülő kiadásokat. (marketing, technikai feltételek biztosítása, hangosítás, kulturális programok, fellépők tiszteletdíja, költségei stb.).
2. Az Egyesület vállalja a program főattrakciójaként az Ostrom illetve az Ostromhétvégén megrendezésre kerülő vásár megszervezését, teljes körű lebonyolítását, így felelős e programmal kapcsolatban felmerülő feladatok ellátásáért. A Vásár és az Ostrom megszervezésével kapcsolatban felmerülő feladatok és költségek az Egyesületet terhelik. Az Egyesület jogosult az Ostromhétvégén zajló vásár részvételi díjainak beszedésére, továbbá az Egyesület jogosult a megrendezésre kerülő Ostrom megtekintésére jogosító belépőjegyek árusítására, melyből befolyó bevételek az Egyesületet illetik. Az így megszerzett bevételeket az Egyesület a szükséges mértékben a jelen szerződésben foglalt feladatok ellátására, esetleges hasznát az Egyesület működésére, eszközeinek fejlesztésére fordítja.
3. Felek megállapodnak abban, hogy a rendezvénysorozat szervezése kapcsán folyamatosan együttműködnek, fontosabb kérdésekről előzetesen egyeztetnek egymással.
Kapcsolattartó az Önkormányzat részéről: Básthy Béla alpolgármester
Tel.: 20/530-5866
E-mail: alpolgarmester@koszeg.hu
Kapcsolattartó az Egyesület részéről: Móricz Imre elnök
Tel.: 20/665-1943
E-mail: moritz.jmg@gmail.com

4. A megállapodás 2018. június 1. napján lép hatályba, és a hatályba lépés napjától számított egy év határozott időre jön létre.
5. Felek jelen megállapodást közös megegyezéssel bármikor módosíthatják.
6. Jelen megállapodásban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései irányadóak.


Kőszeg, ……………………...




Huber László Móricz Imre
polgármester elnök


Záradék:
Kőszeg Város önkormányzatának Képviselő-testülete 96/2018. (V. 31.) határozatával az Együttműködési megállapodást a 2018. évi Félhold és Telihold – Kőszegi ostromnapok rendezvénysorozat szervezésével kapcsolatos feladatok ellátásáról jóváhagyta és elfogadta.

Kőszeg, …………………………….


Dr. Zalán Gábor
jegyző