21/2007. (II. 13.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2007. évi költségvetési rendeletbe a következők beépítését rendeli el:

1. A képviselő-testület elrendeli a Jurisics Vár Művelődési Központ és Várszínház, valamint a Chernel Kálmán Városi Könyvtár takarítási, karbantartási feladatainak önkormányzaton belüli ellátását az intézményekhez telepítve a feladatot, egyidejűleg a Jurisics Vár Művelődési Központ és Várszínház létszámának (teljes munkaidősre átszámítva) 5,25 fővel, a Chernel Kálmán Városi Könyvtár létszámának pedig 0,75 fővel történő emelését.

Felelős: Pócza Zoltán igazgató és Lajos Tiborné mb. igazgató.
Hivatali felelős: Sőbér Aurélia pénzügyi osztályvezető.
Határidő: 2007. április 1.

2. A képviselő-testület elrendeli a Polgármesteri Hivatalnál 1 fő pályázatíró alkalmazását, egyidejűleg a hivatal létszámának 1 fővel történő emelését.

Felelős: Dr. Tóth László jegyző.
Határidő: 2007. április 1.

3. A képviselő-testület elrendeli a Polgármesteri Hivatalnál a térségi építéshatósági feladatok ellátására 0,5 fő építéshatósági ügyintéző alkalmazását, egyidejűleg a hivatal létszámának 0,5 fővel történő emelését.

Felelős: Dr. Tóth László jegyző.
Határidő: 2007. március 1.

4. A képviselő-testület elrendeli a Polgármesteri Hivatal létszámának 2 fővel történő csökkentését 2007. augusztus 1-jei hatállyal.

Felelős: Dr. Tóth László jegyző.
Határidő: 2007. augusztus 1.