303/2007. (XII. 20.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. december 21. napjától kijelöli Kőszeg Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata részére a Kőszeg, Rákóczi F. u. 91. fszt. 10. szám alatti lakásban a mellékelt rajzon 10. számmal jelölt irodahelyiség-csoportot ingyenes használatra azzal, hogy a Kőszegi Városüzemeltetési és Kommunális Szolgáltató Kht.-val ezen ideig bérleti szerződést köteles kötni. A helyiségek használatával kapcsolatos közös költség és közüzemi díjak megfizetése a használót terheli. A helyiségcsoporttal és az azt magában foglaló társasházi ingatlannal kapcsolatban a használat során a jó gazda gondosságával kell eljárnia és a társadalmi együttélés szabályait betartani köteles.

2. A képviselő-testület elrendeli a Kőszeg, 2499/A/10 hrsz-ú, Rákóczi F. u. 91. fszt 10. sz. alatti 141 m2 területű lakás melléklet szerinti megosztását, rendeltetésmód-változtatását és az ezzel kapcsolatos építési engedélyezési eljárás lefolytatását. Az átalakítási költség fedezetét a vagyonhasznosítási tartalék terhére biztosítja.

3. A képviselő-testület elrendeli a Kőszeg Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata jelenlegi használatában lévő Kőszeg, Árpád tér 2. alatti helyiségek vagyonrendelet szerint történő értékesítését.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős:
Rimányi Krisztina városfejlesztési és üzemeltetési osztályvezető,
Kovács István igazgató.
Határidő:
az 1. és 3. pont tekintetében: azonnal,
a 2. pont tekintetében: folyamatos.