305/2007. (XII. 20.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 1/2007. (II. 2.) rendelete 17. § (1) bekezdésében foglalt jogkörével élve a Kőszeg Város Önkormányzata tulajdonában lévő 2869/16 hrsz-ú ipartelep megnevezésű ingatlan – a melléklet szerint– 4690 m2 területű részlete értékesítését jóváhagyja. Az ingatlan eladását elsőként a terület bérlőjének kell felajánlani, értesítve az elővásárlási jogáról. Amennyiben a bérlő nem él elővásárlási jogával akkor a képviselő-testület az ingatlan eladását a Kolonics – Autó Kft, Kőszeg, Alsó krt. 18. sz. alatti kérelmező részére, a vagyonrendelet szerint, az értékbecslésben szereplő bruttó 3.827.040,- Ft vételáron jóváhagyja.

2. A képviselő-testület az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 1/2007. (II. 2.) rendelete 17. § (1) bekezdésében foglalt jogkörével élve a Kőszeg Város Önkormányzata tulajdonában lévő 2869/16 hrsz-ú ipartelep megnevezésű ingatlan – a melléklet szerint– 1527 m2 területű részletét értékesíti a Kőszegi Gránit Bt, 9733 Kiszsidány, hrsz. 012/2. sz. alatti kérelmező részére 7 M Ft-os vételáron. Amennyiben a kérelmező nem él a vételi ajánlattal, akkor a képviselő-testület elrendeli, hogy az ingatlan licit útján kerüljön értékesítésre, a vagyonrendelet szerint, az értékbecslésben szereplő bruttó 5.772.060,- Ft induló vételáron.
3. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a telekalakítási eljárás befejezése után a jogtanácsos által elkészítendő adás-vételi szerződések aláírására.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős:
Rimányi Krisztina városfejlesztési és üzemeltetési osztályvezető,
dr. Bakács Nóra jogtanácsos.
Határidő:
az 1.-2. pontra vonatkozóan: telekalakítás után,
a 3. pontra vonatkozóan: értelemszerűen.