50/2008. (II. 28.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszegi Városfejlesztő Kft. által készített szakértői vélemény alapján a 299/2007. (XII. 20.) határozatának 1. és 2. pontjait hatályon kívül helyezi és egyúttal az alábbiak szerint kiegészíti.

1. A KVF Kft. készítsen egy szakvéleményt, amely feltárja az eredetileg a városmajorban tervezett fejlesztések megvalósításának urbanisztikai- és gazdasági szempontból egyaránt optimális helyét és módját annak figyelembevételével, hogy a fejlesztések kizárólag külső befektetői forrásból kerülhetnek finanszírozásra. A szakvéleménynek ki kell térnie a tűzoltóság szakmai szempontoknak megfelelő végleges áthelyezésére.

2. Fenti szakvélemény:
– mérje fel a jelentősebb élelmiszer, vegyes kereskedelmi és egyéb kereskedelmi hálózatok elhelyezésének lehetőségét a műszaki, pénzügyi szempontok figyelembevételével,
– mérje fel Kőszeg Város közigazgatási területén belül valamennyi olyan, akár magán – akár önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant, amely városfejlesztési célok megvalósítására, és fenntartható üzemeltetésére alkalmas.

3. Mindkét felmérésnél kiemelten figyelembe kell venni a város épített és környezeti értékeinek megóvását, a lakosság érdekeit és a képviselő-testület cselekvési programjában megfogalmazottak megvalósulását.

Felelős: Huber László polgármester és Kocsis József, a KVF Kft. ügyvezetője.
Határidő: a 2008. március havi képviselő-testületi ülés.