123/2008. (V. 29.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat kötelező feladataként előírt bölcsődét pályázati úton, a Felsővárosi Óvodához való hozzáépítéssel, integrált intézmény létrehozásával kívánja megvalósítani. A feladatellátási kötelezettség mielőbbi megvalósulása érdekében a képviselő-testület megbízza a polgármesteri hivatalt, hogy a feladat megvalósításához szükséges előkészületi munkálatokat (telekalakítás, építés-engedélyezési eljárás, szakhatósági hozzájárulások beszerzése) kezdje meg, továbbá a pályázat befogadása után közvetlenül a munkálatok is kezdődjenek meg.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős:
Dobos Róbert mb. gyámügyi és szociális osztályvezető,
Rimányi Krisztina városfejlesztési és üzemeltetési osztályvezető,
Bodovics László ügyintéző.
Határidő: azonnal.

2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a "NYDOP-2008-5.1.1 – Szociális infrastruktúra és szolgáltatások fejlesztése" című pályázat keretén belül a bölcsőde létrehozásához szükséges legfeljebb 5.000.000.-Ft önerőt nyertes pályázat esetén a kötvénykibocsátás terhére biztosítja, az önerőt Kőszeg Város és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulása részére külön megállapodás keretében átadja.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős: Sőbér Aurélia pénzügyi osztályvezető.
Határidő: folyamatosan.

3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy Kőszeg Város és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulásánál kezdeményezze az új feladat felvételét és a pályázat benyújtását.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős:
Dobos Róbert mb. gyámügyi és szociális osztályvezető,
Rimányi Krisztina városfejlesztési és üzemeltetési osztályvezető.
Határidő: azonnal.
4. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete beérkezett ajánlata alapján javasolja megbízni a BFH Európa Projektfejlesztő és Tanácsadó Kft.-t a pályázat lebonyolításával a Kőszeg Város és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulás által.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős: Dobos Róbert mb. gyámügyi és szociális osztályvezető.
Határidő: azonnal.

5/a) Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elrendeli a 1383/4 és 1386/1 hrsz-ú önkormányzati ingatlanok haszonbérleti szerződéseinek szerződés szerinti felmondását és helyettük csereingatlan(ok) felajánlását.
b) A képviselő-testület elrendeli a 1384, 1383/4 és 1386/1 hrsz-ú önkormányzati ingatlanok egyesítésének telekalakítását, illetve a rendezési terv szerinti útterület lejegyzését.
c) A képviselő-testülete elrendeli a 1384, 1383/4 és 1386/1 hrsz-ú összevont önkormányzati ingatlanokon a jelenlegi óvoda felújításának és bővítésének (új bölcsődei szárny) építési engedélyes terveinek elkészítését a 2008. évi költségvetés 6. számú melléklet IV/6. pontjában szereplő tervezési keretösszeg terhére.

Felelős: Huber László polgármester, az a) pont tekintetében Huber László polgármester és Kovács István ügyvezető igazgató
Hivatali felelős: Rimányi Krisztina városfejlesztési és üzemeltetési osztályvezető.
Határidő: azonnal, az a). pont tekintetében 2008. december 31.