239/2009. (XI. 26.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
I. Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri Kőszeg Város és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsát, hogy a jövő évi költségvetési helyzetre is figyelemmel, mint fenntartó jelezze az alapító felé az önkormányzati finanszírozást megkönnyítő döntések meghozatalát.

Felelős: Huber László polgármester.
Határidő: értelemszerűen.


II. Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testülete kezdeményezi Kőszeg Város és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsánál a 8 órás fűtő – karbantartó alkalmazásának megszüntetését 2010. január 1-i hatállyal a Bersek J. KIKI Horvátzsidányi intézményegységben.

Felelős: Huber László polgármester.
Határidő: értelemszerűen.


III.
1. Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testülete kifejezi azt a szándékát, hogy a Bersek József Többcélú Közös Igazgatású Közoktatási Intézmény Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Horvátzsidányi Tagiskoláját 2010. 07. 01-től megszünteti azzal, hogy a tagintézményben biztosított szolgáltatásról, ettől az időponttól a székhely intézményben gondoskodik. E szándékáról lemond a képviselő-testület akkor, ha a tagiskola működésében érintett önkormányzatok teljes mértékben vállalják 2010. január 1-től a tagiskola finanszírozását és a társulási megállapodás 6.2.2 pontját ennek megfelelően módosítják.
A képviselő-testület felkéri a polgármestert és a jegyzőt, hogy a jogszabályok által előírt szükséges intézkedéseket tegye meg és a végleges döntésre legkésőbb 2010. 03. 31-ig készítsen előterjesztést.

2. Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri Horvátzsidány, Kiszsidány, Peresznye és Ólmod Községek Önkormányzatát, hogy az 1. pontban foglaltakat tárgyalják meg és legkésőbb 2009. december 15-éig döntésükről tájékoztassák Kőszeg Város Polgármesterét.

Felelős: Huber László polgármester
Hivatali felelős: Dr. Tóth László jegyző
Határidő: értelemszerűen.