17/2010. (I. 28.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszegi Sportegyesület megszűnéséről és a Kőszegi Sportklub megalakulásáról szóló tájékoztatót tudomásul veszi.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a Kőszegi Sportegyesületet, hogy a köztük fennálló ingatlanhasználati és vagyonkezelési szerződés 13. pontja alapján a szerződés 1/B. és 1/C. pontjában lévő kenyérhegyi síugró sánc és Petőfi téri teniszpálya megnevezésű ingatlanokat haladéktalanul rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban adja vissza a tulajdonos önkormányzatnak.
3. Tekintettel arra, hogy a Kőszegi Sportegyesület 2009. decemberében kimondta feloszlását Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a Kőszegi Sportegyesülettel kötött középtávú támogatási megállapodás, valamint ingatlanhasználati és vagyonkezelési szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését.
A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a jogtanácsos által írt, a 3. pontban szereplő szerződések aláírására.
4. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. évben nem részesíti költségvetési támogatásban az egyesületet, tekintettel arra, hogy valamennyi szakosztály kivált a sportegyesületből, így az egyesület már nem tudja ellátni az önkormányzat által rábízott feladatokat.
5. A képviselő-testület felkéri dr. Tóth László jegyzőt, hogy az átalakulással kapcsolatban a polgármesteri hivatal munkatársai adjanak jogi segítséget a létrejövő civil egyesületeknek.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős: Dr. Tóth László és dr. Zalán Gábor aljegyző.
Határidő: azonnal, illetve előterjesztés készítésére a 2010. február 11-i, illetve a lehetőség szerinti legközelebbi képviselő-testületi ülés.