36/2009. (XII. 18.) önkormányzati rendelete az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 1/2007. (II. 2.) rendelet módosításáról

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Rendelet letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Rendelet nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 1/2007. (II. 2.) rendeletet az alábbiak szerint módosítja:

1.§

(1) Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 1/2007. (II. 2.) rendelete (a továbbiakban: Vagyonrendelet) 4.§ (6) bekezdésének b) pontjában a "valamint a Gyöngyös u. 27. alatti vállalati bérlakás" szövegrész hatályát veszti.

(2) A Vagyonrendelet 4.§-a az alábbi (8) és (9) bekezdéssel egészül ki:

"4.§ (8) Az ingatlan vagy ingatlanrész forgalomképtelensége megszűnik, amennyiben a helyi építési szabályzat és szabályozási terv rendelkezéseinek megfelelően, külön jogszabály előírásai alapján lefolytatott telekalakítási eljárásban közterület jellege megszűnik, illetve a telekrendezési határozat végrehajtásában a tulajdonosok megállapodnak.
(9) A Képviselő-testület - kivéve a törvény által forgalomképtelennek vagy korlátozottan forgalomképesnek nyilvánított törzsvagyont - kivételesen indokolt esetben rendelettel a forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes vagyon körébe tartozó vagyontárgy besorolását megváltoztathatja, a forgalomképtelen vagy korlátozottan forgalomképes vagyoni körből kivonhatja, és korlátozottan forgalomképes vagy forgalomképes vagyonná nyilváníthatja."

2.§

A Vagyonrendelet 1. számú mellékletében a "0379 hrsz – 725 m2" szövegrész helyébe a "0379 hrsz – 495 m2" szövegrész lép.

3.§

Ezen rendelet a kihirdetés napján lép hatályba.

Kőszeg, 2009. december 17.




Huber László Dr. Tóth László
polgármester jegyző