1/2011. (I. 31.) önkormányzati rendelete az önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2007. (IV.1.) önkormányzati rendelet módosításáról és kiegészítéséről

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Rendelet letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Rendelet nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2007. (IV.1.) önkormányzati rendeletét (a továbbiakban: SzMSz) az alábbiak szerint módosítja és kiegészíti:

1.§.

Az SzMSz az alábbi rendelkezéssel egészül ki:
„68/B. §.

A települési képviselő negyedévente fogadóórát tart, melynek feltételeit – amennyiben arra igényt tart – a polgármesteri hivatal biztosítja.”

2.§.

Az SzMSz 1. számú mellékletének 7. bekezdése az alábbiak szerint módosul:
„Ellenőrzi az előző évi pénzügyi terv végrehajtásáról szóló beszámolót (zárszámadást), folyamatosan figyelemmel kíséri a tárgyévi költségvetés időarányos teljesítését.”

3.§.

Az SzMSz 3. számú mellékletében a bizottságok véleményezési hatáskörei a „vagyonkoncepció” elnevezésű francia bekezdéssel egészülnek ki.

4.§.

Az SzMSz 4. sz. mellékletében a Pénzügyi, Jogi és Vagyonügyi Bizottság átruházott hatásköreiről szóló felsorolás második francia bekezdésének szövege a következőre változik: „ – Az Önkormányzat költségvetési szerveinél pénzügyi-gazdasági ellenőrzést végez.”

5.§.

Jelen rendelet 2011. február 1. napján lép hatályba.


Kőszeg, 2011. január 27.



Huber László Dr. Tóth László
polgármester jegyző