9/2011. (V. 2.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 1/2007. (II. 2.) rendelet módosításáról

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Rendelet letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Rendelet nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 1/2007. (II. 2.) rendeletet (a továbbiakban: Vagyonrendelet) az alábbiak szerint módosítja:

1.§

(1) A Vagyonrendelet 10.§ (8) bekezdésében, 11.§ (5) bekezdésében, 17.§ (1) és (2) bekezdésében, 18.§ (1) bekezdésében, 27.§ (3) bekezdésében, 28.§ (3) és (4) bekezdésében, 30/A.§ (1), (2) és (3) bekezdésében a „városfejlesztési, vagyonügyi és környezetvédelmi bizottság” szövegrész helyébe „pénzügyi, jogi és vagyonügyi bizottság” szövegrész lép.
(2) A Vagyonrendelet 24.§ (1) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép:
„24.§ (1) A kulturális, oktatási, szociális, egészségügyi és sport, a pénzügyi, jogi és vagyonügyi, valamint a városfejlesztési, idegenforgalmi, környezetvédelmi és rendészeti bizottság véleményezését követően a képviselő-testület az üres lakást – amennyiben elhelyezési kötelezettség miatt (szanálás, kisajátítás, egyházi ingatlan hasznosítása, felújítás stb.) nincs szükség rá, illetve bérlakás célra nem pályáztatható –értékesítésre kijelölheti”.


2.§

(1) A Vagyonrendelet 7.§-a az alábbi (5) bekezdéssel egészül ki, egyidejűleg a hatályos (5)-(7) bekezdés számozása (6)-(8) bekezdésre változik:
„7.§ (5) Ha a két értékbecslésben megállapított érték közötti különbség a magasabb értékhez képest a 30 %-ot meghaladja, a vevő kérésére és költségére igazságügyi ingatlanforgalmi szakértői véleményt kell beszerezni, amely a vételár alapját képezi”.
(2) A Vagyonrendelet 22.§ (3) bekezdésében a „Az árengedmény illetve az engedmény mértéke 2011. március 31-ig 20 %” szövegrész helyébe a „Az árengedmény illetve az engedmény mértéke 2012. március 31-ig 20 %” szövegrész lép.


3.§

Ezen rendelet a kihirdetése napján lép hatályba, rendelkezéseit a folyamatban lévő ügyekben is alkalmazni kell.


Kőszeg, 2011. április 28.






Huber László Dr. Tóth László
polgármester jegyző