20/2013. (VI. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat által adományozható kitüntető címekről és díjakról szóló 2/2007. (II. 2.) önkormányzati rendelet módosításáról

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Rendelet letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Rendelet nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország címerének és zászlajának használatáról, valamint állami kitüntetéseiről szóló 2011. évi CCII. törvény 24. § (9) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdésének a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. §

Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat által adományozható kitüntető címekről és díjakról szóló 2/2007. (II. 2.) önkormányzati rendeletének (a továbbiakban: R.) 11. §-a a következő (8) bekezdéssel egészül ki:

„(8) A kitüntetéshez – ha az nem posztumusz kitűntetés – pénzjutalom jár, amelynek összegét a képviselő-testület a költségvetés tárgyalásakor állapítja meg.”

2. §

Az R. 12. §-a a következő a (7) bekezdéssel egészül ki:

„(7) A kitüntetéshez – ha az nem posztumusz kitűntetés – pénzjutalom jár, amelynek összegét a képviselő-testület a költségvetés tárgyalásakor állapítja meg.”

3. §

Az R. 15. §-a a következő (3) bekezdéssel egészül ki:

„(3) A kitüntetésekkel járó pénzjutalom közterheinek megfizetését a képviselőtestület – az összeg nagyságának megfelelő megnövelésével – átvállalj.a”
4. §

Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti.


Kőszeg, 2013. június 27.


Huber László s. k. Dr. Zalán Gábor s. k.
polgármester jegyző