2018. Március 14., Szerda, 14:30 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Mi történt az ülésen:
Jegyzőkönyv olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - A „Kőszegi Városmajor környezettudatos megújítása” c. projekt megvalósításához szükséges telekalakítás és ingatlan vásárlás.
2. - A 2018. évi közbeszerzési terv módosítása.
3. - Földhivatali alaptérkép igénylése.
6. - Rendkívüli előterjesztés: A Magyar Kézilabda Szövetség fejlesztési programja a Kőszegi Balog Ádám Általános Iskola sportpályáján
7. - Rendkívüli előterjesztés: Sportpark építése a Kőszeg, 3344/50 hrsz-ú közterületen.
2. napirendi pont:
A 2018. évi közbeszerzési terv módosítása.

Tisztelt Képviselő-testület!

A közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 42. § (1) bekezdése értelmében a Kbt. 5. § (1) bekezdésében meghatározott ajánlatkérők a költségvetési év elején, de legkésőbb március 31. napjáig éves közbeszerzési tervet kötelesek készíteni az adott évre tervezett közbeszerzésekről.
A Képviselő-testület 2018. február 8-i rendkívüli ülésén már elfogadta első körben az idei évre vonatkozó közbeszerzési tervet, azonban az azóta beérkezett adatok miatt annak módosítása, kiegészítése vált szükségessé.
A 2018. február 15-én elfogadott 2018. évi önkormányzati költségvetés, valamint a rendelkezésre álló információk alapján elkészítettük az Önkormányzat 2018. évre vonatkozó új közbeszerzési tervét.
A közbeszerzési tervet az ajánlatkérőnek legalább öt évig meg kell őriznie. A közbeszerzési terv nyilvános.

A Kbt. 43.§ (1) bekezdés a) pontja előírja, hogy az ajánlatkérő a közbeszerzési tervet, valamint annak módosítását a terv vagy a terv módosításának elfogadását követően haladéktalanul köteles közzétenni a Közbeszerzési Hatóság által működtetett Közbeszerzési adatbázisban, valamint az Önkormányzat hivatalos honlapján.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni és az éves közbeszerzési tervet elfogadni szíveskedjen!

Kőszeg, 2018. március 8.

A polgármester nevében:

Németh Ildikó s.k.
Előkészítési munkacsoport vezetője


HATÁROZATI JAVASLAT


Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Önkormányzat 2018. évi - Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 14/2018. (II. 8.) sz. határozatával elfogadott, módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt - közbeszerzési tervét elfogadja és egyben elrendeli a 2018. évi közbeszerzési terv közzétételét a Közbeszerzési Hatóság által működtetett Közbeszerzési Adatbázisban, valamint az Önkormányzat hivatalos honlapján.



Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal

(A mellékleteket lsd. a letölthető formátumban.)