2018. Március 14., Szerda, 14:30 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Mi történt az ülésen:
Jegyzőkönyv olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - A „Kőszegi Városmajor környezettudatos megújítása” c. projekt megvalósításához szükséges telekalakítás és ingatlan vásárlás.
2. - A 2018. évi közbeszerzési terv módosítása.
3. - Földhivatali alaptérkép igénylése.
6. - Rendkívüli előterjesztés: A Magyar Kézilabda Szövetség fejlesztési programja a Kőszegi Balog Ádám Általános Iskola sportpályáján
7. - Rendkívüli előterjesztés: Sportpark építése a Kőszeg, 3344/50 hrsz-ú közterületen.
3. napirendi pont:
Földhivatali alaptérkép igénylése.

Tisztelt Képviselő-testület!

Kőszeg Város Önkormányzata 2018. évi költségvetésében forrást biztosított Kőszeg Város Településrendezési Eszközeinek felülvizsgálatára és szükség szerinti módosítására.
A 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 28/A. §-a alapján lehetőség nyílik arra, hogy az Önkormányzat kérelmet nyújtson be a földmérési és térinformatikai államigazgatási szervhez az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 13/A. §-a, az ingatlan-nyilvántartásról szóló 1997. évi CXLI. törvény 72. § (6) bekezdése, valamint a földmérési és térképészeti tevékenységről szóló 2012. évi XLVI. törvény 6. § (20) bekezdése alapján, a Korm. rendelet 13. melléklete szerinti adatbázisok és adatok (települési alaptérkép) Önkormányzat részére történő térítésmentes átadására.
A fenti jogszabályok alapján szükséges a jogszabályban meghatározott kérelem és nyilatkozat benyújtása.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni, a határozati javaslatot elfogadni szíveskedjen!

Kőszeg, 2018. március 7.

A polgármester nevében:


Németh Ildikó s. k.
mb. városüzemeltetési osztályvezető




HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elrendeli Kőszeg Város Településrendezési Eszközeinek felülvizsgálatát és szükség szerinti módosítását.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 28/A. §-a alapján kérelmet nyújtson be a földmérési és térinformatikai államigazgatási szervhez az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 13/A. §-a, az ingatlan-nyilvántartásról szóló 1997. évi CXLI. törvény 72. § (6) bekezdése, valamint a földmérési és térképészeti tevékenységről szóló 2012. évi XLVI. törvény 6. § (20) bekezdése alapján, a Korm. rendelet 13. melléklete szerinti adatbázisok és adatok Önkormányzat részére történő átadására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete egyúttal nyilatkozik, hogy az átvett adatbázisokat és adatokat kizárólag Kőszeg Város Településrendezési Eszközeinek felülvizsgálatával és szükség szerinti módosításával összefüggő feladatok elvégzésére használja fel.


Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal