2018. Július 12., Csütörtök, 10:00 óra, Városháza tanácskozó terme: rendkívüli, nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - Sikertelenül pályáztatott ingatlan (Kőszeg, Rákóczi u. 13.) további hasznosítása. (Az előterjesztést később küldjük.)
2. - Rendkívüli előterjesztés: Civil Akadémia pályázaton való részvétel.
3. - Rendkívüli előterjesztés: - Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap megrendezéséhez támogatási igény benyújtása.
3. napirendi pont:
Rendkívüli előterjesztés: - Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap megrendezéséhez támogatási igény benyújtása.

Tisztelt Képviselő-testület!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az idei évben is meghirdette a szeptemberi Európai Mobilitási Hét, illetve Autómentes Nap programsorozatot. Ebben a programsorozatban az elmúlt években is részt vett Kőszeg Város Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) az Írottkő Natúrparkért Egyesület és a Kőszegi Kerékpáros Egyesület közösen megrendezett autómentes napi rendezvényének támogatási igénylésében. Az idei évben erre a rendezvényre 1.000.000.- Ft támogatási igényt kívánunk benyújtani az Írottkő Natúrparkért Egyesület és a Kőszegi Kerékpáros Egyesület által megjelölt költségekre. A Támogatást lakosságszám szerint lehet igényelni, esetünkben maximum 1.000.000.- Ft-ot. Az elmúlt évben 683.000.- Ft-ot igényeltünk, és 315.000.- Ft támogatást kaptunk, ami az idei évben érkezett meg. A támogatási igényeket a beérkezés sorrendjében bírálják el, a rendelkezésre álló forrás erejéig. A támogatási igény, illetve az elnyert támogatás 2018. évben a tartalék terhére és az idén érkezett elmúlt évi támogatásból kerülne megelőlegezésre a Képviselő-testület jóváhagyó döntése esetén.
Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni és a határozati javaslatról dönteni szíveskedjen.

Kőszeg, 2018. július 11.

A polgármester nevében:


Dr. Zalán Gábor s.k.
jegyző




HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzata támogatási igényt nyújt be 1.000.000.- Ft összegben az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz a 2018.évi Európai Mobilitási Hét illetve Autómentes Nap rendezvényeihez. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a támogatási igény dokumentumainak aláírására.
A költségek megelőlegezéséhez szükséges fedezetből 315.000 Ft-ot az Európai Mobilitási Hét rendezvényeihez megítélt, 2017. évi támogatás 2018. évben befolyt összegéből, valamint 685.000 Ft-ot az Írottkő Natúrparkért Egyesület részére a tartalék összegből biztosítja.


Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal

(A mellékletet lsd. a letölthető formátumban.)