Fitt-Box hír

Február 7-től 10-ig Debrecenben rendezték meg a 62. Bocskai István Emlékversenyt 21 ország részvételével. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület 2 fővel vett részt a versenyen,a 91 kg-os súlycsoportban Hámori Ádám a 3.helyen végzett, míg Jankó Krisztián a 64 kg-ban lépett kötelek közé, ahol a negyeddöntőben,nagy csatában maradt alul a későbbi második helyezett cseh versenyzővel szemben!!!

Ádám az első fordulóban erőnyerő volt,a negyeddöntőben legyőzött egy EB 2.,VB 3.,olimpikon fehérorosz versenyzőt,az elődöntőben a románok U22-es Európa bajnoka várt rá,akitől 3:2 arányban kapott ki...a meccs képe alapján döntőt kellett volna bokszolnia,ezt mindenki így látta...(a verseny supervisor-e szintén román volt). Krisztián is erőnyerő volt az első fordulóban,a cseh versenyzővel szemben kevésen múlt, hogy az ő kezét emeljék a magasba.Elsősorban rutinszerzés céljából vittük el egy ilyen nagy nemzetközi versenyre,és remekül alkalmazkodott a körülményekhez. Mindkét srác jó úton halad, edzünk tovább keményen, mert futószalagon jönnek a következő versenyek,és minél jobb eredményt szeretnénk elérni.
Varsányi Áron

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.