ELMARAD!!! Kőszeg Város Ifjúsági Fúvószenekara koncertje

2020. Március 21. Nagy László EGYMI díszterem Ingyenes!
ELMARAD!!! Kőszeg Város Ifjúsági Fúvószenekara koncertje
ELMARAD!!! Kőszeg Város Ifjúsági Fúvószenekara koncertje  plakát
Kőszeg Város Ifjúsági Fúvószenekara 2020. március 21-én, szombaton, 18.00 órától ad hangversenyt a Dr. Nagy EGYMI dísztermében.
Vezényel: Szilágyiné Gasztonyi Eszter.
Kőszeg Város Ifjúsági Fúvószenekara 2012-ben alakult újjá a felnőtt zenekar fiataljaiból és a zeneiskola néhány lelkes növendékéből.
Az elmúlt 8 évben alapjaiból építettük fel, építettük újjá az ifjúsági zenekart. A tagság létszáma és a hangszer összeállítás, közben folyamatosan változott. Igyekeztünk minden évben legalább egyszer közönség elé állni az év folyamán elsajátított darabokkal. Ezek az alkalmak először térzenék voltak a Jurisics téren, majd résztvevői lettünk a Kőszegi Szüret megnyitójának is. 2016-ban álltunk először „nagyszínpadon” a Jurisics-vár Lovagtermében, mikor a hagyományos Tavaszi Hangverseny első felét az ifjúsági fúvószenekar műsora adta.
2019 nyarán szerveződött az első zenekaros tábor, melynek során a csapat igazi közösséggé kovácsolódott. Azért, hogy megmutathassuk tudásunkat és kedvet csináljunk a fúvós és ütős tanszakok növendékeinek a zenekari zenéléshez, úgy gondoltuk önálló hangversenyen is megmutatjuk, hova fejlődtünk az elmúlt közel 8 évben. Reméljük, sokaknak kedvet csinálunk a közös, zenekari muzsikáláshoz. A koncert műsora változatos, különböző zenei stílusból játszunk műveket. A repertoárt azokból a darabokból állítottam össze, melyeket a zenészek szívesen játszanak. A Dr. Nagy László EGYMI dísztermében, március 21-én 18.00 órai kezdéssel hallhatják a fiatalok műsorát a tisztelt érdeklődők.
A hangverseny bár elsősorban gyerekeknek szól, de természetesen mindenkit sok szeretettel várunk!
Szilágyiné Gasztonyi Eszter