Boróka Villa Apartmanházak

A velemi Boróka Villa Apartman-házakat több, mint 16 éve üzemeltetjük. A folyamatos megújulás, fejlesztés, bővítés, a vendégeink igényeihez való alkalmazkodás határozta meg eddigi munkánkat.

Az igényes vendéglátásra garancia a tulajdonos több évtizedes szállodai-és vendéglátóipari tapasztalata. Kőszeg-hegyalja talán legvonzóbb falucskájában, a 320 lelket számláló, hegyekkel övezett Velemben várjuk Önt apartman-házainkban. A 30-as években lett Velem kedvelt üdülőhely. Részben az elcsatolt területek miatt kialakult erdő és magaslati hely hiánya okán, részben már akkor is előnynek számított Ausztria közelsége.

Ez a kis falu helyt adott a nevüket ilyen-olyan módon a történelembe beírt személyiségeknek: 1944. végén Szálasi Ferenc a Szent Koronával Ausztria felé történő menekülésének utolsó előtti magyarországi állomása volt Velem, a korona rejtekhelye megtekinthető a faluban. A Boróka Villa korábbi főépülete az 50-es évek után kedvelt pihenési célpontja volt az MSZMP KB tagjainak és annak vezetőjének is (“Kádár Villa”). Minden természeti szépséget, pormentes tiszta levegőt, csendet, nyugalmat szerető vendéget szeretettel vár:

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.