Bozsoki Pihenő

Bozsok egy kis falu az Alpokalján. Kőszegtől 10 km-re, Szombathelytől 23 km-re található. Nyugalom, csend, békesség és különösen tiszta levegő veszi körül. Már az 1800-as évek végétől jártak ide Kőszeg-hegyaljára , hogy a légzőszervi panaszukat enyhítsék és kipihenjék a fáradalmaikat!

A Kőszegi hegység erdei, kis patakok csobogása, a madarak csicsergése elfeledteti a rohanó hétköznapokat. Kőszeg, Cák, Velem, Írott-kő és a szomszédos Burgenland számtalan nevezetességével és szépségével várja a pihenésre és kikapcsolódásra váró vendégeket.

Közelben lévő Gyöngyös patak őspisztrángosa élményt ad a horgászoknak is. A Bozsoki Pihenő, egy régi ház 3 apartmannal, összesen 14 férőhellyel várja vendégeit. A házhoz nagy udvar tartozik, szalonnasütővel, játszótérrel. az udvaron egy kedves fehér puli (Pamacs) is várja Önöket!

Cím: Bozsok, Rákóczi F. u. 43.
Web: www.bozsokipiheno.hu
Telefonszám: +36 94 361 009
Email: bozsokipiheno@bozsokipiheno.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.