Jurisics Miklós Gimnázium és Kollégium Baráti Társasága

Elnök: Dr. Doroszly Mónika
Cím: 9730 Kőszeg, Hunyadi u. 10.
Székhely: Kőszeg
Telefon/Telefax: 94/360 131
Email: jmg@jurisich-koszeg.sulinet.hu

Tevékenység

Az alapító okirat értelmében "kulturális" működési körbe tartozunk. Egyesületünk célja és feladata, hogy a gimnáziumban végzett tanulókat, jelenlegi és volt oktatóit, nevelőit, dolgozóit, a gimnázium támogatóit összefogja, baráti társaságba tömörítse. Ápolja a hagyományokat, munkálkodjon a gimnázium és a kollégium fejlesztésén.
Az egyesület ösztönzi a gimnázium tanulóit az átlagosnál magasabb ismeretek megszerzésre, ennek érdekében pályázati díjat tűz ki évente azon tanulóknak, akik kiemelkedő teljesítményt értek el magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, idegen nyelvek, fizika, kémia, biológia, földrajz tantárgyakból.
Az egyesület gondoskodik az intézményi jutalmazási eszközök: A Jurisics Miklós Gimnáziumért emlékplakett, a Jurisics Miklós Gimnáziumért kitüntető jelvény és a gimnáziumi kitűző folyamatos pótlásáról.
Megjegyzés: Jogosultak vagyunk az állampolgárok által befizetett adó 1%-ának fogadására.
Adószámunk: 18885998-1-18

2002-es év programja

Gimnáziumi értesítő (évkönyv) kiadása
A gimnázium 325 éves jubileumának támogatása, a Baráti Társaság aktív részvétele

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.