Kőszeg Pannónia gyöngyszeme

Kőszeg egész évben gyönyörű!

Magyarország egyik leghangulatosabb kisvárosa, fantasztikus rendezvényekkel, egyedülálló történelmi belvárossal, tündéri városlakókkal :) Ebben az ékszerdobozban mindig van valami amiért érdemes kinyitni. Történelmi belvárosa, felújított terei rengeteg látnivalót és érdekességet kínálnak az ide látogató turistáknak.

Kétféle ember létezik ma Magyarországon: az egyik, aki mindenképpen el akar jönni Kőszegre, a másik pedig, aki mielőbb vissza akar térni :) Szerencsére ok van bőven: hangulat, látnivalók, rendezvények - ez az, ami Kőszeget népszerűvé teszi.
Básthy BélaPolgármester, Kőszeg Város Önkormányzata
Kőszegi látnivalók
Kőszeg gazdag műemlékekben és látnivalókban. Segítünk, hogy ne maradjon ki semmi fontos.
Tourinform Kőszeg
Kőszegen és a térségben ezer apró csoda várja Önt. Ezekről tényleg tudni kell ahhoz, hogy megtalálhassunk mindent a tökéletes pihenéshez!
Ne hagyja ki, ha Kőszegen jár
Kőszegen két nagyváros értékei zsúfolódnak össze, a Látnivalók pont mutatja: itt valóban ezer csoda vár! Mégis, ha csak egy bő sétára van ideje, javasoljuk az itt található kőszegi városnézést. Persze, aki Kőszeget igazán meg akarja ismerni, annak meg kell ismernie a Kőszegi-hegység nevezetességeit is! Itt megtalálja a natúrparki kirándulóhelyeket, a Kőszegi-hegység látnivalóit.
Több nyomon a városban
Kőszeg, romantikus történelmi kisváros középkori utcái, Magyarországon egyedülálló műemléki gazdagsága és emberléptékű környezete különleges kistúrákon, tematikus kulturális sétákon is bejárható. Szemezgessen ajánlatainkból.
Kőszeg története
Kőszeget leginkább az 1532-es török ostromról ismerheti. Itt elmondjuk a város teljes történetét.

Települések az Írottkő Natúrparkban
Kőszeg környéke is rengeteg érdekességet rejteget: fedezze fel a segítségünkkel!
Interaktív térkép
Ezen a térképen megtalálhatja a látnivalókat, kiváló múzeumainkat, az éttermeket, borászatainkat és a kényelmes kőszegi szálláshelyeket.
Már most 13 sétával fedezheti fel Kőszeg és a környék legszebb pontjait, rejtett kincseit.
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.