87-s számú főút Kőszeg – Rattersdorf (Rőtfalva) közti szakasz rekonstrukciójának közigazgatási eljárása

87-s számú főút Kőszeg – Rattersdorf (Rőtfalva) közti szakasz rekonstrukciójának közigazgatási eljárása

A Vas Megyei Kormányhivatal Agrár és Környezetvédelmi Főosztály – Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztály (a továbbiakban: Eljáró Hatóság) a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt (1134 Budapest, Váci út 45.) megbízásából eljáró VIA FUTURA Kft (1111 Budapest, Zenta utca 1.) által benyújtott, megbízásából a VIBROCOMP Kft (1115 Budapest, Bozókvár u. 12.) által készített dokumentáció alapján Kőszeg külterületén lévő ingatlanokat érintő közigazgatási eljárás, környezeti hatásvizsgálatot és egységes környezethasználati engedélyezési eljárást folytat.
Az ügyben VA/AKF05/2820-17/2017. számon kelt határozatával az előzetes vizsgálati dokumentációban foglaltak alapján az Eljáró Hatóság megállapította, hogy a tervezett beruházás megvalósítása esetén nem feltételezhető jelentős környezeti hatás.
Az Eljáró Hatóság VA/AKF05/2820-20/2017. számon kelt megkeresésével a döntéshozatal tényének és a határozat megismerésének lehetőségének hirdetményi úton történő közzétételére hívta fel a Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjét.

Vas Megyei Kormányhivatal Agrár és Környezetvédelmi Főosztály – Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztály