HIVATALOS KÖZLEMÉNY A VÁROSI ÓVODÁK ÉS A BÖLCSŐDE MŰKÖDÉSI RENDJÉRŐL

HIVATALOS KÖZLEMÉNY A VÁROSI ÓVODÁK ÉS
A BÖLCSŐDE MŰKÖDÉSI RENDJÉRŐL

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Magyarország Kormánya a 40/2020. (III.11.) rendeletében veszélyhelyzetet hirdetett ki

ERRE VALÓ TEKINTETTEL KŐSZEG VÁROS BÖLCSŐDÉJÉBEN ÉS ÓVODÁIBAN, ILLETVE AZOK TAGÓVODÁIBAN MÁRCIUS 16-TÓL HATÁROZATLAN IDŐTARTAMIG AZ ALÁBBI INTÉZKEDÉSEKET FOGANATOSÍTJUK:

A SZÜLŐ AZ INTÉZMÉNYEK ELŐTERÉBEN ADJA ÁT GYERMEKÉT AZ INTÉZMÉNY DOLGOZÓJÁNAK! EBÉD-, ILLETVE UZSONNA UTÁN SZINTÉN A DOLGOZÓK ADJÁK KI A GYERMEKET A SZÜLŐNEK! EZ HOSSZABB IDŐT VESZ IGÉNYBE, MINT AMIKOR A SZÜLŐ ÖLTÖZTETI GYERMEKÉT, EZÉRT TÜRELMÜKET KÉRJÜK!
AMENNYIBEN A SZÜLŐ A GYERMEK NAPKÖZBENI ELLÁTÁSÁT OTTHONÁBAN MEG TUDJA OLDANI, KÉRJÜK, NE VEGYE IGÉNYBE AZ ÓVODAI, BÖLCSŐDEI ELLÁTÁST! KÉREM, HOGY EZT AZ ÓVODÁK, ÉS A BÖLCSŐDE TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGEIN (MELYEKEN A HIÁNYZÁSOKAT IS BEJELENTIK) JELEZZÉK AZ INTÉZMÉNYEK FELÉ! A FENTI OKBÓL TÖRTÉNŐ HIÁNYZÁS IGAZOLT HIÁNYZÁSNAK MINŐSÜL!
AZON GYERMEKEKET, AKIKNEK SZÜLEI NEM TUDJÁK MEGOLDANI GYERMEKÜK OTTHONI ELHELYEZÉSÉT, AZ ÓVODÁK, BÖLCSŐDE FOGADJA, DE KÉRJÜK A SZÜLŐKET, HOGY A GYERMEKÖLTÖZŐKBE NE LÉPJENEK BE!
SZÍVES MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Kőszeg, 2020. március 13.


Básthy Béla s.k.,Guttmann Ferencné s.k.,Gyuráczné Kiss Marietta s.k.
Kőszeg város polgármestere,Központi Óvoda vezetője,Újvárosi Óvoda vezetőjeDr. Zalán Gábor s.k.
jegyző