Kiss János utca - Várkör tájékoztató

KÖZLEMÉNY

Tisztelt Kőszegi Polgárok!

Örömmel értesítem Önöket arról, hogy a hét során megkezdődtek a Kiss János utca, a jövő héten pedig elindulnak a Várkör Fő tér és Kiss János utca közötti szakaszának felújítási munkálatai. A beruházások a TOP 3.1.1-15-VS1-2016-00001 és a TOP 2.1.2-15-VS1-2016-00006 számú pályázatok keretében elnyert Kreatív Város Fenntartható Vidék (KRAFT) program hazai kiegészítő támogatásából valósulnak meg.

A fejlesztések eredményeképpen teljes hosszában, faltól falig megújul a Kiss János utca, és ezzel jórészt egyidőben felújítjuk a Várkör Fő tér és Kiss János utca közötti szakaszát. A munkavégzés ideje alatt az érintett szakaszokon folyamatosan számolni kell a gépjármű illetve gyalogos közlekedés részleges, bizonyos időszakokban teljes korlátozásával. Az építési munkálatokban érintett területen a gépjárművek parkolására nem lesz lehetőség.

A Kiss János utca lakói, valamint a Várkör Fő tér és Kiss János utca közötti szakaszának lakói, illetve telephellyel rendelkező vállalkozásai a felújítás időtartama alatt a Városháza által kiállított igazolás bemutatásával ingyenesen használhatják a Várkör Kiss János utca és Károly Róbert tér közötti szakaszán, valamint a Károly Róbert téren található parkolókat. Az igazolást benyújtott kérelem alapján a Városüzemeltetési Osztály állítja ki. A kérelmeket Albert Dániel részére (albertd@koszeg.hu) kell elküldeni a jogosultságot igazoló dokumentumok (forgalmi engedély, illetve lakcímkártya stb.) fényképét vagy másolatát mellékelve.

További információért kérem, forduljanak bizalommal a Fejlesztési iroda munkatársaihoz!
fejlesztesi.iroda.koszeg@gmail.com + 36 70 / 639 – 9100

A felújítások során felmerülő esetleges kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk!

Tisztelettel:

Básthy Béla s.k.
polgármester