SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS RENDJE 2021. SZEPTEMBER 1. NAPJÁTÓL AZ ALÁBBIAK SZERINT KERÜL VISSZAÁLLÍTÁSRA

SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS RENDJE 2021. SZEPTEMBER 1. NAPJÁTÓL AZ ALÁBBIAK SZERINT KERÜL VISSZAÁLLÍTÁSRA

HIVATALOS KÖZLEMÉNY

A KŐSZEGI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATALBAN, VALAMINT A VELEMI KIRENDELTSÉGEN A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS RENDJE 2021. SZEPTEMBER 1. NAPJÁTÓL AZ ALÁBBIAK SZERINT KERÜL VISSZAÁLLÍTÁSRA

Ügyfélfogadás ideje

Hétfő: 13.00-15.30

Szerda: 8.00-12.00 és 13.00-15.30


1. Az Igazgatási Osztály feladat-és hatáskörébe tartozó anyakönyvi, adó, kereskedelmi és birtokvédelmi ügyekben személyes ügyfélfogadásra a fenti időpontokban az illetékes ügyintéző irodájában kerül sor.
Anyakönyvi ügyekben lehetőség van előzetes telefonos időpontfoglalásra. Dr. Markovicsné Virág Klára: 94/562-558

Az Igazgatási Osztály feladat-és hatáskörébe tartozó szociális és települési támogatási (segély) ügyekben személyes ügyfélfogadásra a fenti időpontokban a Városháza kapualjában található – erre kijelölt - bal oldali földszinti irodában van lehetőség.
A települési támogatások (segélyek) igénylésére vonatkozó nyomtatványok ezt követően is elérhetők lesznek a Városháza kapualjában található kihelyezett irattartóban, és a rugalmas ügyintézés érdekében a kitöltött nyomtatványok továbbra is elhelyezhetők a Városháza kapuján található postaládában, illetve az erre a célra kihelyezett gyűjtőládában is.

2. A Városi Főépítész a korábbi gyakorlatnak megfelelően szerdai napokon ügyfélfogadási időben irodájában, lehetőség szerint telefonon előre egyeztetett időpontban fogadja az ügyfeleket.

3. A Velemi Kirendeltségen az ügyfélfogadás a fenti időpontokban a velemi kirendeltségi irodán, illetve minden páros héten kedden 8.00-10.00-ig a bozsoki polgármesteri hivatalban kerül sor.

Beadványaikat lehetőségeikhez mérten továbbra is elsősorban ügyfélkapun keresztül nyújtsák be, illetve akinek erre nincs lehetősége papír alapon a Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal (9730 Kőszeg, Jurisics tér 8.) bejáratának bal oldalán található postaládába elhelyezheti.

Az ügyfélfogadással személyes ügyintézéssel kapcsolatban kérhető tájékoztatás a 94/562-511-es hivatali központi telefonszámon, valamint közvetlenül az illetékes ügyintézőnél. Valamennyi ügyintéző elérhetősége megtalálható a www.koszeg.hu oldalon az Önkormányzat fül alatt.

Elektronikus kapcsolattartásra szolgáló elérhetőségek:

Hivatali kapu:

Teljes név: Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal
Rövid név: KOSZEGPH
KRID: 705143907 Teljes név: Bozsok községi Önkormányzat
Rövid név: BOZSOKHIV
KRID: 149612360
Teljes név: Kőszeg Város Önkormányzata
Rövid név: KOSZEGHIV
KRID: 547612176 Teljes név: Velem községi Önkormányzat
Rövid név: VELEMHIV
KRID: 548652761
Adó ügyekben:
https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap -on keresztül: Önkormányzati Hivatali Portál (OHP)

A helyi adók befizetésére ügyfélkapus azonosítást követően, bankkártyával az alábbi honlapon keresztül van lehetőség:
https://ohp-20.asp.lgov.hu/adofizetes

Kőszeg, 2021. szeptember 01.


Dr. Zalán Gábor s.k.
jegyző