2010. Július 29., Csütörtök, 13:00 óra, Városháza 137. számú tanácskozóterme: Pénzügyi, Jogi és Rendészeti Bizottság rendkívüli ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - A Jurisics-vár felújítására kiírandó közbeszerzési ajánlattételi felhívás jóváhagyása. (Az anyagot később küldjük!)
2. - A Gyöngyös szabadidőpark kivitelezésére érkezett ajánlatok elbírálása. (Az anyagot később küldjük!)
3. - A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége és az önkormányzat együttes támogatói kérelme.
4. - Képviselői laptopok beszerzése és a meglévők értékesítése.
1. napirendi pont:
A Jurisics-vár felújítására kiírandó közbeszerzési ajánlattételi felhívás jóváhagyása. (Az anyagot később küldjük!)

Tisztelt Képviselő-testület!

Mint ismeretes Önök előtt a „Kőszeg Jurisics-vár turisztikai fejlesztése I ütem” tárgyú NYDOP-2.2.1/B-2f-2009-0003 projekt kapcsán építési beruházások kivitelezési feladatainak ellátásának tárgyában pályázatot nyújtottunk be és nyert.
A benyújtott pályázat beruházási összköltsége meghaladja a közösségi közbeszerzési értékhatár felét, ezért nyílt közbeszerzési eljárást kell lefolytatni.
Az ajánlati felhívást a képviselő testület megbízása alapján a PROVITAL Fejlesztési Tanácsadó Zrt. elkészítette.
A közbeszerzési eljárás bírálata a jogszabályban meghatározottaknak megfelelően az összességében a legelőnyösebb résszempontok alapján történik az alábbiak szerint.
Részszempont SÚLYSZÁM
1. Ajánlati ár (nettó Ft.): 7
2. Vállalt előteljesített napok
Száma(naptári nap) 3
3.Teljesítési biztosíték mértéke 2
(Nettó ajánlati ár %-a)
4.Késedelmi kötbér mértéke 1
((Nettó ajánlati ár %-a/nap)
5.Meghiusulási kötbér mértéke 2
(Nettó ajánlati ár %-a)
6.)Jótállás időtartama( hónap) 3


A szerződést biztosító mellékkötelezettségekre az alábbiakat javaslatot tesszük: A dokumentáció részét képező szerződéstervezetben meghatározottak szerint.
• késedelem esetén a kötbér mértéke az ajánlattevő megajánlásának megfelelően a nettó ajánlati ár 0,2 %-a Ft/nap, amelynek felső határa az ajánlati ár 7 %-a,
• hibás teljesítés esetén a hiba kiküszöböléséig terjedő időre naponta kötbér mértéke a hibával érintett munkarész nettó ajánlati árának 0,2%-a, amelynek felső határa a nettó ajánlati ár 7 %-a,
• a meghiúsulási kötbér a szerződés Ajánlattevő hibájára visszavezethető ellehetetlenülése esetén az ajánlattevő megajánlásának megfelelően legalább a nettó ajánlati ár 7 %-a
• teljesítési biztosíték mértéke: esetén az ajánlattevő megajánlásának megfelelően legalább a nettó ajánlati ár 7 %-a
• jótállási biztosíték mértéke: a nettó ajánlati ár 5%-a
• jótállás időtartama: az ajánlattevő megajánlásának megfelelően legalább 60 hónap
Ajánlatkérő jogosult a késedelmi és meghiúsulási kötbér teljesítési biztosítékból ki nem elégíthető fennmaradó részét a vég-, illetve a részszámlák értékéből visszatartani.

Az ajánlattételi felhívást a Képviselő- testület jóváhagyása után a Szerződő Hatóságnak meg kell küldeni véleményezésre. Ha és amennyiben az ajánlati felhívással kapcsolatban észrevételt tesz a Hatóság, úgy azt javítani szükséges. Ellenkező esetben az Önkormányzat teljes vagy csökkentett mértékben a támogatást elveszheti. Az ajánlati felhívás elfogadása után a közbeszerzést a közbeszerzési törvény hatályos előírásai szerint a Közbeszerzési Értesítőben meg kell meghirdetni.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni, és a döntését meghozni szíveskedjen.

Kőszeg, 2010. július 27.

A polgármester nevében:

Preininger Ferenc sk.
A Bíráló Bizottság Elnöke





HATÁROZATI JAVASLAT


1.)Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Vállalkozási szerződés a „Kőszeg Jurisics-vár turisztikai fejlesztése I ütem” tárgyú NYDOP-2.2.1/B-2f-2009-0003 projekt kapcsán építési beruházások kivitelezési feladatainak ellátása tárgyában kiírt egyszerű ajánlati felhívást elfogadja.
2.) Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elrendeli a „Vállalkozási szerződés a „Kőszeg Jurisics-vár turisztikai fejlesztése I ütem” tárgyú NYDOP-2.2.1/B-2f-2009-0003 projekt kapcsán építési beruházások kivitelezési feladatainak ellátása.”tárgyában kiírt egyszerű ajánlattételi felhívás Közbeszerzési Értesítőben történő megjelentetését.
3.) Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elrendeli, hogy a Szerződő Hatóság esetleges észrevételét az ajánlati felhívásban az ajánlatkérő nevében eljáró soron kívül javítsa és a felhívást a Közbeszerzési Értesítőben megjelentesse, a Polgármester Úr ellenjegyzése után.
Felelős : Huber László polgármester
Hivatali felelős: Ujvári Csaba az előkészítési munkacsoport vezetője.
Határidő: Azonnal